Născută în Rusia, artista Marina Voica trăiește cu teama de pericolul unui război extins: ”România este condamnată pentru poziția ei geografică!”

Publicat: 27 feb. 2022, 20:03 Autor: Dora Bazavan Vedete

Născută în Rusia, apreciata artistă de 85 de ani nu mai are pe nimeni acolo, nici prieteni, nici rude, nici foști colegi de facultate cu care a pierdut, în timp, legătura. Întrebată de Ciao.ro ce părere are despre ceea ce se întâmplă după ce Vladimir Putin a declanșat războiul și a atacat Ucraina, Marina Voica și-a arătat îngrijorarea.

„Eu stau zi și noapte la televizor, totul se transmite în direct, o secundă nu se oprește. Se dă mereu breaking news, în fiecare clipă se transmite ceva nou, ceva extraordinar… Sunt foarte îngrijorată, fiindcă România este condamnată pentru poziția ei geografică… Nu avem încotro. Sigur că lumea e speriată, doar să nu facă isterie din asta, că este foarte  periculos. După ce că avem și Covid, asta ne mai lipsește! Au venit prea multe pe capul omenirii, poporul nu are nicio vină! Între război și pace trebuie să alegem pacea!”, a declarat Marina Voica pentru Ciao.ro!

Cum se simte după operația pe cord deschis

Artista care s-a retras la Breaza, în județul Prahova, acolo unde locuiește de ani buni, a suferit anul trecut o operație pe cord deschis din cauza unei afecțiuni cardiace severe care ar fi putut să îi pună viața în pericol. După ce mai mulți medici au refuzat să o opereze din cauza diagnosticului și a vârstei înaintate, Marina Voica a ajuns pe mâinile doctorului Zoltan Galajda, care i-a făcut intervenția la o clinică din Brașov.

Operația a fost o reușită și este o minune ceea ce s-a întâmplat cu marea artistă. Marina Voica este bine acum și îi mulțumește în fiecare secundă doctorului care a salvat-o dar și lui Dumnezeu! Mai mult decât atât, Marina Voica se pregătește pentru spectacolul de pe 6 martie organizat la Sala Palatului, dedicat zilei femeii, un concert al primăverii, acolo unde vor urca pe scenă nume mari ale muzicii românești, printre care Mirabela Dauer, Stela Enache, Nico, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Carmen Rădulescu, Gabriel Dorobanțu, Annes, Anca Țurcașiu, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Daniel Iordăchioaie, Gazi Demirel și Ciro de Luca.

“După operația la inimă sunt bine, mă simt foarte bine! Pentru mine acum este foarte important spectacolul de pe 6  martie, de la Sala Palatului. E un spectacol mare, suntem foarte mulți artiști. Sigur că am emoții, voi lansa și noua mea piesă acolo, care se va numi “Țara laptelui și mierii”. O să am o rochie superbă!  Sper să rezist și să nu se întâmple nimic! Eu sunt plină de idei. Vorba soțului meu care îmi spunea „Cu tine nu te plictisești”! Asta îmi spunea întotdeauna soțul meu. Deși, într-adevăr,  atunci când te liniștești ba vine o chestie, și  cu bune și rele, nu te plictisești cu mine niciodată!”, a mai spus pentru Ciao.ro, Marina Voica care este nerăbdătoare să își amenajeze grădina casei de la Breaza pentru primăvară.

 

 

Publicat: 27 feb. 2022, 20:03 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×