Mult mai obișnuiți să o vedem pe blondă în prezența bărbaților musculoși și a mașinilor cu mulți cai putere, iată o surpriză! Imagini rare cu Bianca Drăgușanu în compania unor prietene

Publicat: 10 Mar. 2021, 20:12 Vedete

Bianca Drăgușanu s-a săturat de atenția negativă pe care o primește din cauza reprezentanților sexului opus, așa că a decis să le spună PAS bărbaților din viața ei și a ales să se relaxeze cu fetele de 8 Martie.

Imagini rare cu Bianca într-o astfel de ipostază. Mult mai obișnuiți suntem să o vedem pe divă în compania bărbaților musculoși și a mașinilor cu mulți cai putere.

Zilele trecute, fosta soție a lui Alex Bodi a fost surprinsă de colegii noștri paparazzi ciao.ro în compania celor mai bune prietene ale sale. Domnițele s-au răsfățat cu un prânz la terasă, de 8 Martie, semn că nimeni nu te face să te simți mai importantă decât o faci tu. Fetele au degustat, s-au sărbătorit, s-au simțit bine, au pus țara la cale. În centrul lor, diva divelor, Bianca Drăgușanu, care pare mai mult decât liniștită cu viațaei.

Acum… fiecare știe cel mai bine ce este în sufletul lui, după caz „ei”, însă până la proba contrarie, o credem pe cuvânt pe Bia. Ea spune că-i este bine!

Bianca Drăgușanu, schimbi de replici acide cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu poartă, mai nou, o luptă acerbă cu cea care i-a fost soție lui Gabi Bădălău. Despre el se spune că îi este iubit Biancăi, sigur, concepție alimentată și de cele două vacanțe de lux pe care le-a făcut blonda la brațul afaceristului. Tocmai acest amor a declanșat Jihadul. Cele două „domnițe” Bădălău s-au luat la trântă verbal și pare că nu se mai opresc.

”Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, spunea Claudia Pătrășcanu la adresa Biancăi Drăgușanu.

”Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie.

Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea , din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine.

Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face”,a replicat Bianca Drăgușanu.

Publicat: 10 Mar. 2021, 20:12 Vedete
Pe aceeași temă