Mugur Mihăescu a fost hipnotizat de o blondă în timp ce aștepta la coadă la covrigi

Publicat: 04 Jan. 2021, 20:00 Vedete

Interesant început de an pentru actorul Mugur Mihăescu, liderul grupului ”Vacanța Mare”. Mai ales dacă ne uităm la suma trecută în contractul obținut pentru show-ul de Revelion, difuzat  de TVR. Nu mai puțin de 50.000 de euro ar fi încasat dintr-un foc!

Mai presus de aceste lucruri, însă, dacă ne uităm la Mugur Mihăescu în fotografiile obținute de paparazzi CIAO.RO, concluzionăm că actorului puțin îi pasă de scandal, și-și vede liniștit de viață.

Zilele trecute, acest „guru” al umorului românesc a fost surprins de blițul colegilor noștri în timp ce aștepta cuminte la coadă să-și cumpere, cel mai probabil, covrigi. Privirea i-a fost imediat distrasă de o blondă apetisantă, aflată în fața lui, pe care efectiv a scanat-o din cap până în picioare. Și nu se mai sătura de ea…

Altfel, după ce și-a hrănit și stomacul, și privirea, actorul și-a văzut de viața de milionar. Și-a bucurat papilele gustative cu gustul de patiserie autentică, apoi s-a îndreptat înspre mașină cu ochii, de această dată, pe telefon. Posibil este, încă, asaltat de oameni care vor să știe ce și cum apropo de… Revelion.

Care-i treaba cu el?

Mugur Mihăescu (Garcea) și Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanța Mare, au fost protagoniștii ediției speciale de Revelion, difuzat de TVR în acest an. Conform paginademedia.ro, toată tărășenia a costat instituția publică în jur de 50.000 de euro, bani proveniți din mai multe contracte încheiate între TVR și actori, firma actorilor… După posibilități, coane Fănică!, vorba distinsului Caragiale. “Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Filmările au durat șase zile și au avut loc la St. Patrick, pub-ul lui din Centrul Vechi.”, a declarat Mugur Mihăescu, contactat de Paginademedia.ro.

Toată întâmplarea a iscat un mega scandal care ocupă acum prima pagină a revistelor și spațiul de emisie al emisiunilor TV. De exemplu, să ne amintim de proaspăta întâmplare care l-a avut în prim plan pe Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament. „Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspiraționiști și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a spus politicianul.
Mihaescu a reacționat imediat: „Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune? O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto”, a declarat Mugur Mihăescu, la Antena 3.

„E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor”, a mai spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Publicat: 04 Jan. 2021, 20:00 Vedete
Pe aceeași temă