Motivul real pentru care Angela Forero a fost eliminată de la Survivor: „Am un sentiment de tristețe. Am plecat din cauza unei…”

Publicat: 10 feb. 2022, 19:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Angela Forero, Războinica ce a fost eliminată de la Survivor, pe motive medicale, din cauza unei accidentări, ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit despre experiența ei în Republica Dominicană. Tânăra susține regretă n-a putut continua competiția, însă, pe de altă parte, e fericită revine în sânul familiei.

Angela Forero, Războinica eliminată de la Survivor: „Fizic mă simt…”

CIAO.RO: Episodul eliminării tale din competiție este încă foarte proaspăt. Ce sentimente te încearcă în legătură cu plecarea ta?

Angela Forero: Sentimentul este de tristețe. A pleca din competiție din cauza unei leziuni fizice este ceva ce nici nu luam în calcul. Aș fi vrut să lupt.

CIAO.RO: Tocmai ne-ai spus ce simți din punct de vedere psihic. Dar fizic? Cum te simți acum, având în vedere că au trecut câteva zile de la accidentare?

Angela Forero: Fizic mă simt foarte bine. Corpul împreună cu mintea sunt ceva extraordinar! Totul este despre adaptare. Genunchiul este din ce în ce mai bine. Este vorba doar despre timp, terapie, recuperare, să se vindece și să treacă durerea.

CIAO.RO: Cum ți s-a părut competiția Survivor? Ai mai fi vrut să poți continua?

„Survivor este experiența cea mai interesantă de până acum”

Angela Forero: Competiția Survivor mi s-a părut genială: cum poți rezista din punct de vedere fizic și psihic în condiții extreme, cum să conectezi corpul și mintea, cum să te cunoști mai mult pe tine și de ce ești capabil. Aș fi vrut să nu plec, să o duc până la capăt, să dau tot din mine.

CIAO.RO: Este Survivor România cea mai dificilă experiență de care ai avut parte până acum?

Angela Forero: Nu, am avut experiențe mult mai grele. Survivor este experiența cea mai interesantă de până acum.

CIAO.RO: Care este primul lucru pe care vrei să îl faci odată ce ajungi acasă? De ce îți este cel mai dor în momentul de față?

Angela Forero: Să dorm. Îmi este dor de somn și de mâncare, lucruri ce sunt esențiale și de care nu am avut parte la Survivor. Am intrat într-un mod de alertă, iar creierul meu nu a putut să se deconecteze.

Publicat: 10 feb. 2022, 19:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×