Motivul pentru care Andreea Tonciu nu a participat la ”Asia Express”: ”Am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam”

Publicat: 17 Jan. 2021, 11:28 Vedete

Andreea Tonciu și-a dorit extrem de mult să participe la emisiunea ”Asia Express” însă soțul ei nu a fost de acord cu acest lucru. Bruneta povestește faptul că a fost extrem de supărată, ba chiar a avut o discuție aprinsă cu partenerul său din acest motiv.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Andreea Tonciu a dezvăluit faptul că i s-a propus să participe la show-ul ”Asia Express”, însă partenerul ei de viață nu s-a opus.

Pentru că este o persoană extrem de impulsivă, Andreea Tonciu i-a reproșat acest lucru soțului său, iar discuția s-a transformat într-un scandal uriaș.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a povestit Andreea Tonciu, notează spynews.ro.

Mai mult decât atât, bruneta a dezvăluit și cu cine ar participa la Asia Express dacă i s-ar mai propune acest lucru.

„Mi-ar plăcea să merg cu Oana Radu sau cu sora mea. Dacă aș merge cu soțul meu, am zis că nu. Pentru că nu pot să fiu Tonciu când sunt în prezența lui. Eu cu mama stau în mare parte din timp. El nu s-ar băga în așa ceva, în niciun caz. Nu îi place să apară la TV pentru nimic în lume. Să mă lase pe mine că sunt tânără, la început de carieră. Eu mă simt foarte bine când sunt în fața micului ecran”, a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu și soțul ei, atacați în trafic

Daniel Niculescu și Andreea Tonciu au trecut prin clipe de groază după ce un bărbat i-a atacat în trafic. Soțul brunetei a făcut și primele declarații după ce individul l-a tăiat cu un cuțit. Andreea Tonciu a fost cea care a alertat autoritățile, după ce soțul său a fost agreat în plină zi. Bărbatul a avut nevoie de îngrijirea medicilor deoarece din primele informații se pare că acesta ar fi fost grav rănit.

Totul a pornit după ce Daniel Niculescu i-ar fi tăiat calea agresorului, iar acesta enervat la culme s-a dat jos și l-a atacat cu un cuțit.

”M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!”, a declarat Daniel Niculescu potrivit spynews.ro.

Andreea Tonciu a declarat la acel moment că are încredere în autorități și că acestea vor face dreptate.

”Iubesc țara noastră și o respect foarte mult dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva (…) Bărbatul nervros îl claxona pe soțul meu și nu am înțeles de ce!”, a declarat aceasta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Jan. 2021, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă