Motivul pentru care Alex Pițurcă și Critina Ich nu s-au căsătorit încă. Frumoasa șatenă a spus adevărul: „Ne-am certat”

Publicat: 31 Aug. 2020, 10:09 Vedete

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au împreună și o minune de băiețel, însă cei doi nu au ajuns încă în fața altarului.

De curând, Cristina Ich s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și a mărturisit care este motivul real pentru care ea și Alex Pițurcă nu s-au căsătorit: „Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile după ce se căsătoresc o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa”, a spus Cristina Ich la InstaStory.

Totodată, frumoasa șatenă le-a dezvăluit fanilor săi faptul că nu ar suporta ca cineva să îi îngrădească libertatea. Tot ea a mărturisit că a avut de gând să se căsătorească cu partenerul ei, însă ulterior s-au răzgândit.

„Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul. Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat”a mai spus ea.

Cristina Ich nu s-a visat în rochie de mireasă

În continuare, Cristina Ich a mai spus că nu s-a visat niciodată în rochie albă de mireasă, ca majoritatea femeilor.

„Eu niciodată nu m-am visat în rochie albă de mireasă. Plus că relațiile normale nu sunt pentru mine. Trebuie să fie puțin anormal. Ceva de genul: „plec, nu o să mă mai vezi niciodată, nu, nu pleca”. Asta sunt eu”, a adăugat Cristina Ich.

Cristina Ich, despre prima întâlnire cu Alex Pițurcă

Fanii Cristinei nu se așteptau la o asemenea mărturisire, dar șatena a dat din nou dovadă de sinceritate și nu a ascuns nimic față de ei.

”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz”, așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

Exact când a ajuns la cea mai importantă parte, Alex Pițurcă a intervenit și i-a explicat iubitei sale că ar fi cazul să se oprească pentru că este pe cale să dezvăluie un secret foarte intim.

”Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a fost detaliul pe care vedeta și-a dorit să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc.

Publicat: 31 Aug. 2020, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă