Monica Tatoiu și-a făcut deja testamentul! Care e ultima ei dorință, de fapt

Publicat: 20 ian. 2024, 10:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Monica Tatoiu se gândește la momentul în care va părăsi această lume. Femeia de afaceri a dezvăluit în cadrul unei emisiuni ce a decis după moartea sa.

Monica Tatoiu şi-a pregătit deja testamentul! De asemenea, femeia de afaceri și-a dezvăluit ultima dorință în cadrul emisiunii TV „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D. Discuția lor a pornit de la o veche declarație de-ale sale. În trecut, Monica Tatoiu a fost pro-eutanasiere câini, motiv pentru care a atras antipatia iubitorilor de animale.

Se pare că femeia de afaceri vrea să fie incinerată după ce va părăsi această lume. Chiar dacă este creștin-ortodoxă și crede în Dumnezeu, alege incinerarea în locul înhumării.

„Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta.

Trebuie să fim pragmatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică. Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici”, a zis ea.

Ce avere are Monica Tatoiu, de fapt

Timp de 14 ani, Monica Tatoiu a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Cu banii pe care a reușit să-i strângă, a decis ulterior să investească o sumă considerabilă și a ajuns să dețină o avere uriașă. Afacerea respectivă a crescut până la 33 de milioane de euro, iar acum are o avere estimată la 7,5 milioane de euro.

Monica Tatoiu are o casă de 633 metri pătrați și un teren de 2.590 mp, ambele cu o valoare de aproximativ 2 milioane de euro. De asemenea, mai deține alte proprietăți, precum și acțiuni la o companie de cosmetice cu sediul în Suedia.

În ciuda faptului că își poate permite orice, afacerista este interesată doar de vacanțe. Împreună cu soțul ei, vedeta călătorește ori de câte ori are ocazia în locații exotice: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi. Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, spunea Monica Tatoiu acum ceva timp.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 20 ian. 2024, 10:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă