Monica Tatoiu nu vrea să-și ajute fiul financiar, deși are o pensie de 22.000 de lei. Victor vrea să-și cumpere o casă: ”Să se împrumute!”

Publicat: 17 nov. 2023, 16:15 Autor: Alina Nistor Vedete

Fiul Monicăi Tataoiu vrea să-și cumpere o casă. Femeia de afaceri, însă, nu vrea să-i dea banii necesari lui Victor, iar acum a dezvăluit și motivul decizie sale radicale.

Are o pensie de 22.000 de lei, dar refuză să-și ajute fiul financiar! Monica Tatoiu nu vrea să-i dea bani lui Victor, care este în momentul de față în căutarea unei locuințe. Motivul?! Ei bine, femeia de afaceri își dorește ca fiul ei să aprecieze valoarea banului muncit. Pentru că ea a luat-o de la zero atunci când s-a căsătorit, Monica Tatoiu vrea să-i dea o lecție băiatului ei.

Victor trebuie să învețe să se descurce singur, fără ajutorul părinților, în opinia mamei sale.

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie. Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro.

El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere. Dacă mai are de dat o diferență, se împrumută. Dacă se împrumută de la mama, că pot să-l împrumut, la mama poți să amâni rata, la bancă nu poți. Dar la bancă să se împrumute, pentru că mama poate să moară, trebuie să învețe”, a spus Monica Tatoiu în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu”.

Monica Tatoiu nu credea că va deveni vreodată mamă

Monica Tatoiu nu credea că o să devină mamă vreodată. Mai ales că medicii i-au spus că nu o să poată avea copii. Însă vedeta nu și-a pierdut speranța și s-a rugat zi și noapte la Dumnezeu, iar minunea nu a întârziat să apară. Monica Tatoiu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

„Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

Victor a fost pasionat de arhitectură și design și a studiat în Marea Britanie, la Newcastle și la Londra. El a dorit să se perfecționeze și s-a înscris și pentru un master la „Scuola politecnica di Design” din Milano. „Eu l-am obligat sa se faca inginer. A făcut master în design de gadgeturi”, mai explica Monica Tatoiu.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 17 nov. 2023, 16:15 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă