Monica Pop, reacție dură după speculaţiile privind suicidul Cristinei Ţopescu ”Nici vorbă!”

Publicat: 14 Jan. 2020, 12:00 News
Monica Pop, reacție dură după speculaţiile privind suicidul Cristinei Ţopescu ”Nici vorbă!”

Medicul Monica Pop a avut o reacție dură, într-o postare pe pagina sa de Facebook, după speculaţiile apărute în presă privind suicidul Cristinei Țopescu.

”NICI VORBĂ de SUICID! CATEGORIC! IAR INCINERAREA A FOST DORINŢA EI! Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculaţie. Ştiu bine ce lua. Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorba de moarte din așa ceva! 3 pastile! Diferite! Cristina spunea mereu că vrea să trăiască cât mai mult pt animalele pe care le iubea atât. Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni şi trata! Toţi cei apropiaţi ştiu! Cristina nu era religioasă. Avea credinţa și speranţa ei. A DORIT să fie incinerată. Normal să i se respecte dorinţa!”, a scris medicul Monica Pop, pe rețeaua de socializare.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni duminică seara

Un singur apel a creat panică generală la locuința Cristinei Țopescu. Jurnalista a fost găsită fără suflare în casa din Otopeni. Medicii abia au mai recunoscut-o pe jurnalistă în momentul în care au găsit-o. Duminică seara a fost constatat decesul jurnalistei Cristina Țopescu, în vârstă de 59 de ani. O vecină a sunat imediat la 112. Medicii abia au recunoscut-o pe femeie când au ajuns la locuința ei.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut.

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 12:00 News
Pe aceeași temă