Monica și Ramona Gabor, ”reuniune de urgență” în cel mai luxos hotel din Dubai! Un detaliu a dat de gol motivul real al întâlnirii

Publicat: 11 apr. 2022, 13:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă una locuiește în Dubai, iar cealaltă în Statele Unite, surorile Monica și Ramona Gabor par mai apropiate ca niciodată! Cele două au avut recent o ”reuniune” de urgență, însă un detaliu a atras atenția pe corpul Monicăi. 

Monica Gabor a anunțat pe contul ei de Instagram că și-a vizitat sora, pe Ramona, care locuiește de mai bine de zece ani în Dubai. Îmbrăcate cu ținute d emii de euro și accesorii pe măsură, cele două au ”bifat” momentul printr-o poză realizată într-un hotel de lux.

După ultimele zvonuri care au prezentat ca fiind incertă relația Monicăi cu Mr. Pink, un detaliu interesant a atras atenția. Și anume că aceasta nu mai purta niciun inel, așa cum își obișnuise fanii prin pozele de pe Instagram. Fie că era de logodnă, căsătorie, sau doar un simplu cadou de la milionarul chinez, cert este că Monica a renunțat la el!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Monica Gabor a „uitat” să-și plătească datoriile

Avocata Tripona Murgu, care a reprezentat-o pe Monica Gabor în procesul de divorț de Irinel Columbeanu, susține că nu și-a primit nici până acum onorariul. Incluzând dobânzi și penalizări, suma s-ar ridica la 80.000 de euro. Instanța a dispus executarea silită a Monicăi, iar odată cu asta s-a constatat și o mare surpriză.

Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma delizorie, de doar 4500 de lei. Pe aceia i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. Am înțeles că are firma ei, de care însă, legal, nu te poți atinge”, a declarat Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Publicat: 11 apr. 2022, 13:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă