Monica Gabor a povestit totul în premieră! Cum a decurs întâlnirea dintre Iri şi Mr Pink şi când va îmbrăca rochia de mireasă

Publicat: 07 Feb. 2017, 14:21 Vedete
Monica Gabor a povestit totul în premieră! Cum a decurs întâlnirea dintre Iri şi Mr Pink şi când va îmbrăca rochia de mireasă

În 2011, viaţa Monicăi Gabor s-a schimbat complet şi asta pentru că, după ce a divorţat de Irinel Columbeanu, l-a întâlnit pe Mr. Pink, iubitul ei actual, iar fosta doamnă de la Izvorani
s-a mutat în America, acolo unde a început o nouă viaţă alături de iubitul ei. Revista Ciao! a publicat în 2011 primele imagini cu Monica şi Mr. Pink, în Los Angeles, într-un senzaţional episod paparazzi.

Cum ţi s-a schimbat viaţa de când te-ai mutat în America?
Adevărul este că m-am mutat aici pentru că nu mi-am mai dorit să fiu persoană publică. Atunci când eşti în vizorul presei, lumea tinde să îţi analizeze fiecare gest cu o lupă. Întotdeauna vor exista persoane care te susţin şi persoane care sunt negative şi nu se bucură pentru lucrurile frumoase care se întâmplă în viaţa ta. Am preferat să iau o pauză şi să îmi concentrez atenţia pe toate lucrurile bune care se întâmplau în viaţa mea şi să evit să mă mai gândesc la lucrurile mai puţin frumoase care s-au întâmplat cu puţin timp înainte să plec din România. Viaţa mea aici este foarte liniştită şi pot să spun că mă bucur în mod special de faptul că am din nou o viaţă privată. Ajut la proiectul iGo.live împreună cu iubitul meu, dar şi cu o echipă de 50 de oameni, unii dintre cei mai buni dezvoltatori de aplicaţii mobile pentru Android şi iOS.

Ai momente când ţi-e dor de România, de oamenii şi de locurile de aici, de mâncarea tradiţională?
România va fi întotdeauna acasă pentru mine, este locul de unde-mi trag rădăcinile. Românii sunt oameni prietenoşi, săritori şi genul de oameni la care, dacă ai nevoie, poţi apela la orice oră din zi şi din noapte. Mi-e dor de mâncarea tradiţională, dar, când ajung în România, prietenii şi familia îmi gătesc foarte multe preparate româneşti, astfel încât să gust din cât mai multe.

Cum ai reuşit să treci peste pierderea mamei tale?
Îmi este dor de mama şi mă gândesc la ea mereu. Amintirea ei va rămâne în inimă pentru totdeauna prin toate lucrurile frumoase pe care le-am învăţat de la ea. Mereu voi aprecia faptul că mi-a dat viaţă şi a încercat tot posibilul să-mi dea ce a putut. Atât eu cât şi surorile mele ne amintim cu drag de ea şi mereu o vom iubi. Am învăţat să fiu puternică, mi-am spus că totul va fi OK, că am o relaţie cu un om care mă iubeşte, căruia îi pasă de mine. Încă încerc să mă vindec. Deşi îmi este în continuare foarte greu, trebuie să fiu tare şi îmi concentrez atenţia şi dragostea către familia mea şi cei apropiaţi mie: Irina, tătăl meu, surorile mele, nepoţii mei. Din fericire, încă ne mai avem unii pe alţii şi ne sprijinim reciproc.

Cum este relaţia cu Irinel Columbeanu?
Relaţia cu tatăl fetiţei mele este bună pentru faptul că este un tată perfect, care îşi dedică viaţa creşterii şi educării ei. Este dedicat Irinei în totalitate, au o relaţie foarte apropiată, iar acest lucru mă face fericită şi liniştită că fetiţa mea se află pe mâini bune şi că tatăl ei face tot posibilul şi imposibilul ca ea să fie protejată. O creşte foarte bine şi frumos, dovadă fiind nu doar personalitatea ei minunată, ci şi rezultatele bune de la şcoală. Îi doresc lui Irinel tot binele şi mult succes în ceea ce face astfel, încât să poată avea grijă de Irina la fel de bine precum a făcut-o până acum.

Irinel şi Irinuca au fost la tine, în Los Angeles?
Da, au fost amândoi în America, dar Irinel nu a venit la noi acasă. Cu ocazia venirii lor în Los Angeles, l-au cunoscut pe Mr. Pink ca om. Astfel, tatăl Irinei a avut în sfârşit ocazia să îl întâlnească pe partenerul meu de viaţă şi au discutat ca doi bărbaţi maturi ce sunt. Astfel, Iri a avut ocazia să înţeleagă ce fel de om este iubitul meu, că este un om bine intenţionat. Iubitul meu este genul de om care e drăguţ cu toată lumea, cred că şi tatăl Irinei a fost impresionat de cât de bine a fost tratat, în ciuda tuturor evenimentelor anterioare.

Ce a spus Irina când a venit în America? Îi place?
Irinei i-a plăcut foarte mult în America, planul iniţial a fost să petreacă două săptămâni cu noi, dar imediat ce a ajuns a realizat că îşi doreşte să petreacă toată vacanţa de vară alături de noi.

Citiţi mai multe detalii despre când va îmbrăca rochia de mireasă, despre nunta cu Mr. Pink şi despre un copil în noul număr al revistei Spy, care a apărut pe piaţă în 7 februarie 2017.

Copertă revista Spy nr. 271
Copertă revista Spy nr. 271
Publicat: 07 Feb. 2017, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă