Monica Gabor, fotografie cu fiul lui Mr. Pink! Ce gest simpatic a făcut

Publicat: 09 Dec. 2019, 16:16 Vedete

Monica Gabor este foarte fericită în SUA, unde locuiește alături de iubitul ei, Mr Pink și fiul lui, pe care fosta doamnă Columbeanu pare că-l iubește ca pe copilul ei. Cel puțin așa demonstrează cea mai recentă imagine postată de scorpia de la Izvorani pe Instagram.

După ce timp de câteva săptămâni a fost absentă pe rețelele de socializare, Monica a revenit cu o fotografie cu care i-a topit pe fani. Deşi băieţelul nu este copilul ei biologic, Monica a ținut să le arate tuturor că este foarte apropiată de fiul lui mr Pink. Cei doi s-au pregătit deja de sărbători și au îmbodobit bradul, iar apoi au făcut o fotografie în care apar în fața bradului, iar Monica îl sărută pe băiețel pe gură, demonstrând că este foarte atașată de el și nu face nicio diferență între fiul iubitului ei și fiica ei, Irinuca.

„Lasă-mă să te mai iubesc un pic acum cât mai ești mic. #Crăciun. Irina_unicorns te iubim’, a scris Monica, alături de imagine, lăsând de înțeles că fiica ei, Irina, nu ar fi lângă ea în această perioadă, ci o petrecere cu tatăl ei, Irinel Columbeanu.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de acord cu gestul Monicăi considerat că nu este bine să-ți săruți copilul pe gură.

„Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest… sunteți frumoși!’, „Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!’, „Deplasată poză!’, au fost câteva din comentariile postate de mămicile care nu au fost de acord cu gestul făcut de Monica Gabor.

Fetiţa Monicăi din mariajul cu Irinel Columbeanu se înţelege, de asemenea, și ea de minune cu tatăl ei vitreg. Irinuca pare nedezlipită de iubitul mamei ei, cei doi părând să aibă o adevărată relație tată-fiică, chiar dacă nu există între ei legătura de sânge. Irinuca apare în mai multe imagini în brațele lui Mr Pink și pare foarte fericită în preajma lui.

Publicat: 09 Dec. 2019, 16:16 Vedete
Pe aceeași temă