Monica Davidescu a refuzat numele de Temișan la căsătorie! Care este motivul real: „Nu știu dacă am făcut cel mai bine, dar…”

Publicat: 22 mai 2023, 13:07 Autor: Camelia Vedete

Monica Davidescu a povestit cu lux de amănunte de ce anume a refuzat să ia numele de familie al lui Aurelian Temișan. Actrița a avut un motiv bine întemeiat la acea vreme.

Monica Davidescu poartă numele de fată atât în buletin, pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Actrița a recunoscut că și-a dorit să ducă numele tatălui mai departe. Se pare că, acesta ar fi vrut un băiat, dar a avut numai fete. Astfel, Monica Davidescu s-a hotărât să îi poarte numele cu mândrie toată viața.

Monica Davidescu a refuzat numele de Temișan la căsătorie!

„În buletin sunt Monica Davidescu, pe scenă sunt Monica Davidescu, în viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David. (…) Oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele.”, a povestit Monica Davidescu pentru Ego.

„Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor. Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria.”, a continuat Monica Davidescu.

Care este motivul real: „Nu știu dacă am făcut cel mai bine, dar…”

Monica nu știe dacă a procedat sau nu corect atunci când a ales să ducă numele ei de familie mai departe și a refuzat numele de familie al lui Aurelian Temișan. Fiindcă cu timpul a apărut și un copil în viața lor, acum fiica lor are și numele de Davidescu, cât și de Temișan, ceea ce este un adevărat dezavantaj de multe ori, fiind mult prea mare.

„Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine, pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este”, a mai povestit soția lui Aurelian Temișan.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, anunț după 26 ani de căsnicie

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, anunț după 26 ani de căsnicie. Monica Davidescu și Aurelian Temișan se bucura de una dintre cele mai apreciate căsnicii din showbiz-ul românesc. Actrița a oferit câteva detalii despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei. Cei doi se iubesc de mai bine de 26 de ani și sunt căsătoriți din anul 1996.

Monica Davidescu a mărturisit că ea și Aurelian Temișan nu au timp să se certe pentru că muncesc mult împreună și de fiecare dată doresc să îi surprindă pe spectatori.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, anunț după 26 ani de căsnicie

„A venit Dora, de fapt, am consultat un specialist și mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, așa că a venit la timpul potrivit. (…) Noi (n.r ea și Aurelian Temișan) muncim mult împreună. Poate că dăm foarte multă importanță lucrului nostru. Poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în fața spectatorilor. Și nu avem timp să ne certăm. E destul de greu să primești criticile din partea soțului sau din partea soției. În timp, am învățat și acest lucru. Pentru că fiecare că critică înseamnă, de fapt, că ne perfecționăm pentru viitor”, a mărturisit Monica Davidescu, pentru Antena Stars.

Publicat: 22 mai 2023, 13:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×