Este divorțul anului! Monica Davidescu și Aurelian Temișan, anunț după 26 ani de căsnicie

Publicat: 21 nov. 2022, 12:45 Autor: Camelia Vedete

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, anunț după 26 ani de căsnicie. Monica Davidescu și Aurelian Temișan se bucura de una dintre cele mai apreciate căsnicii din showbiz-ul românesc. Actrița a oferit câteva detalii despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei. Cei doi se iubesc de mai bine de 26 de ani și sunt căsătoriți din anul 1996.

Monica Davidescu a mărturisit că ea și Aurelian Temișan nu au timp să se certe pentru că muncesc mult împreună și de fiecare dată doresc să îi surprindă pe spectatori.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, anunț după 26 ani de căsnicie

„A venit Dora, de fapt, am consultat un specialist și mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, așa că a venit la timpul potrivit. (…) Noi (n.r ea și Aurelian Temișan) muncim mult împreună. Poate că dăm foarte multă importanță lucrului nostru. Poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în fața spectatorilor. Și nu avem timp să ne certăm. E destul de greu să primești criticile din partea soțului sau din partea soției. În timp, am învățat și acest lucru. Pentru că fiecare că critică înseamnă, de fapt, că ne perfecționăm pentru viitor”, a mărturisit Monica Davidescu, pentru Antena Stars.

Divorțul anului! Monica Davidescu și Aurelian Temișan au făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Cei doi au surprins pe toată lumea.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au făcut un anunț important, care a provocat panică în rândul fanilor celor doi. Aceștia vor juca într-o piesă de teatru care se numește „Divorțul anului. Nefiind vorba, de fapt, despre un divorț real între cei doi.

Piesa de teatru se joacă la București pe data de 13 decembrie, la Sala Dalles, la ora 19:30, dar și la Târgu Jiu, pe data de 27 decembrie.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă într-o piesă de teatru care scoate în evidență căsătoria modernă, arătând că un astfel de cuplu nu se poate salva prin întreținerea unor relații extraconjugale de scurtă durată. Din contră, acestea duc la pierderea cuplului.

„Divorțul anului” este o piesă de teatru care a fost adaptată de către marele actor Ion Lucian, după un film care a fost celebru în anii 70.

Divorțul anului, piesa de teatru care tratează ipocrizia conveniențelor moderne

Această piesă de teatru are atât aspecte comice, cât și ironice, și nu lipsesc nici accentele dramatice din relația soț și soție. De asemenea, „Divorțul anului” mai arată viețile oamenilor care se îndreaptă spre a treia tinerețe și care sunt prinși în ipocrizia conveniențelor moderne.

De asemenea, în piesa de teatru apar Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu și Aurelian Temisan, regia fiind sub semnătura lui Ovidiu Cuncea. Scenografia se află sub numele lui Gabi Albu, iar costumele sunt realizate de Ellida Toma.

Publicat: 21 nov. 2022, 12:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă