VIDEO. Monica Davidescu și Aurelian Temișan, 25 de ani de căsnicie. Care este secretul fericirii. Imagini de colecție

Publicat: 24 aug. 2020, 09:55 Autor: Elena Vedete

Monica Davidescu și Aurelian Temisan sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, aceștia fiind împreună de 25 de ani! Cei doi își petrec foarte mult timp împreună, pentru ca nu doar acasă se vad, ci și pe scenă.

Monica și Aurelian au aceeași vârstă, 48 de ani, și fac echipă bună, atât pe scenă, cât și acasă. De 25 de ani sunt împreună, iar de 14 formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Secretul lor este… că nu este nici un secret, explică artiștii. Este nevoie doar de compatibilitate, maturitate și dorința de a merge împreună mai departe, cu bune și cu rele. Și cu multă dragoste, desigur.

„Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul, au declarat Monica și Temi, așa cum îl alintă ea, pentru Click!.

Monica Davidescu: „Dora și Aurelian sunt prioritatea numărul unu în viața mea”

„Dora și Aurelian sunt prioritatea numarul unu în viața mea.  Ei mă susțin în tot ce fac sau chiar se implică. Daca vrei și ești bine organizat poti să le faci pe toate chiar dacă mai raman treburi banale de azi pe mâine. Viața de familie și cariera merg mâna în mână”, a declarat Monica Davidescu pentru Ciao.

„Dorei îi dau libertatea să fie copil și să aleagă singură ce va urma să facă în viață. Evident că nu poate sări peste activitățile  părinților și că participă involuntar la ele cu toate cunoștiințe primite apriori.

Fiind activități pe care le cunoaște bine (o lectură, o repetiție de text, o filmare live în direct cu o televiziune, înregistrarea unei piese sau a unui interviu, filmarea unui videoclip) îi sunt mai dragi decât orele de cursuri online sau multele ore pe care trebuie să le petreacă în efectuarea temelor.

Școala online devine povară pentru părinți, deoarece acum aceștia împart în egală măsură responsabilitatea cu învățătorul, care are nevoie de tot sprijinul pentru ca elevul să înțeleagă exact informația, care altfel e mult mai bine primită în clasă, la școală.”,spune Monica, citată de Viva.

 

Sursa foto: Facebook Monica Davidescu, Facebook Aurelian Temișan

Publicat: 24 aug. 2020, 09:55 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă