Monica Anghel, interventie estetica dupa slabire! Ce si-a facut vedeta la 47 de ani VIDEO

Publicat: 07 apr. 2019, 13:28 Autor: D. C. News 3

A slabit considerabil si are o noua silueta, demna de invidiat. Dar acest procedeu, alaturi de inaintarea in varsta, au lasat urme pe chipul ei.

Monica Anghel, interventie estetica dupa slabire! Vedeta a apelat la un medic estetician pentru a isi corecta un mic defect. Nu o deranja prea tare pe ea, dar cei din jur aveau mereu impresia ca este suparata pe ei. Este vorba de ridurile de pe frunte!

Monica Anghel a dat fuga la fostul ei sot, Andrei Carantino, si la actuala lui sotie. Aceasta le-a povestit ce se intampla si ce nemultumiri are. Nu a exagerat cu injectiile pentru ca nu are nevoie, dar si-a corectat toate ridurile care o suparau.

Monica Anghel, interventie estetica dupa slabire!

  • “Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare”, a marturisit vedeta.

Monica Anghel, dependenta de solar?

In ultimele luni, artista a devenit din ce in ce mai ‘caramelizata’. Monica Anghel a marturisit ca merge la solar si se tine in continuare de dietaDieta disociata Monica Anghel. Meniul simplu al vedetei este doar aici!

  • “Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o mini vacanţă. Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână.
  • Aşa bronzată un pic nu tre să mă mai dau cu font de ten. (…) M-am plictisit deja de întrebare. Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic.
  • Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r. frunte). Fii-miu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a spus Monica Anghel, conform stirimondene.fanatik.ro. Monica Anghel, probleme grave de sanatate. A facut pareza la piciorul drept
Publicat: 07 apr. 2019, 13:28 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă