Momente de panică pentru Carmen Minune! Artista şi fiica sa, testate pentru noul coronavirus

Publicat: 13 May. 2020, 15:24 Vedete

Fiica lui Adrian Minune trece prin momente grele. Frumoasa artistă a ajuns de urgenţă împreună cu fiica sa la spital, iar în acest moment ambele sunt internate. Deocamdată nu au voie să primească vizite.

Carmen Minune a vorbit despre acest moment delicat pe reţelele de socializare, chiar din spital. Frumoasa brunetă a explicat faptul că micuța ei are o infecție și că de aceea s-a dus de urgență la spital.

Se pare că, ambele au fost testate pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ, după cum a povestit artista. Însă, chiar dacă sunt în afara oricărui pericol cele două rămân internate în spital.

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei”, a explicat Carmen.

Carmen, singură în izolare

Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că îi este foarte greu în aceste momente, mai ales că trebuie să se descurce singură, însă a mai spus și că nimic nu este mai important ca sănătatea fiicei sale.

„Cu toate acestea, e foarte greu. De la izolați în casă am trecut la izolați în spital, pentru că nu avem voie să primim vizite și asta ne îngreunează și mai tare situația pentru că aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe. Să îmi zică că o să fie bine. Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă”, a mai precizat Carmen Minune.

Publicat: 13 May. 2020, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă