Modele tatuaje la modă în 2020. Ce se poartă vara asta FOTO

Publicat: 11 Jun. 2020, 10:00 General
Modele tatuaje la modă în 2020. Ce se poartă vara asta FOTO

Tatuajele au început să fie din ce în ce mai căutate, atât de bărbați, cât și de femei. Dacă vreți să apelați la acest ”accesoriu”, dar sunteți în pană de idei, v-am pregătit câteva modele care sunt la modă în această vară. Bineînțeles că fiecare trebuie să aleagă tatuajul care i se potrivește și care poate avea o semnificație aparte.

Ce tatuaje se poartă vara aceasta

Un tatuaj bine ales poate scoate pe oricine din anonimat și îi poate conferi persoanei respective un aspect sexy. Totul ține de modelul tatuajului, dar și de locul în care vă hotărâți să îl desenați. De exemplu, în ultima vreme au început să fie la modă în special tatuajele de pe spate.

Indiferent că este vorba despre femei sau despre bărbați, aceste tatuaje pot arăta extrem de bine, mai ales dacă sunt efectuate cu stil și fără a ieși prea mult în evidență. Pentru fete, sunt căutate tatuajele în zona lombară sau pe unul din omoplați. Dacă sunteți genul mai rezervat, dar totuși v-ați hotărât să faceți acest pas, puteți alege modele discrete sau în culori pastelate.

Astfel, atunci când veți purta o rochie sau un top cu spatele gol, tatuajul poate să vă ofere un aer romantic și senzual, în același timp. Pentru cele mai curajoase, există și varianta tauajelor pe coloană. Țineți însă cont de faptul că acestea sunt destul de dureroase.

Bineînțeles că și tatuajele de pe mâini sau de pe picioare pot fi la fel de interesante și rămân și acestea la modă. De exemplu, cele de pe încheietura mâinii sau de pe glezne vă pot crea un aer sofisticat, dar îndrăzneț în același timp.

Tatuaje superbe pentru bărbați

În ceea ce-i privește pe bărbați, în continuare tatuajele de pe brațe rămân la mare căutare, la fel ca și cele de pe spate. Printr-un tatuaj, se poate exprima personalitatea bărbatului sau de ce nu, chiar una dintre slăbiciunile sale. De exemplu, tatuajele tribale sunt în continuare la modă și se pliază foarte bine pe corpul unui bărbat.

Nici tatuajele simple nu trebuie sărite din schemă din start. Țineți cont că un tatuaj mare și care iese foarte mult în evidență sau care acoperă o mare parte din corp nu înseamnă neapărat că este și unul reușit. Mult mai important este mesajul pe care îl transmite un tatuaj, indiferent că este vorba despre un desen sau despre ceva scris.

Înainte de lua decizia de a vă tatua, căutați cu atenție persoana care va realiza acest lucru, pentru a evita astfel o dezamăgire la final. Gândiți-vă că tatuajul îl veți avea mereu pe corp, așa că ideal ar fi să iasă exact așa cum vă doriți.

Publicat: 11 Jun. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă