Mizează pe naturalețe la 44 de ani! Andreea Raicu, de nerecunoscut din cauza cearcănelor și a ridurilor

Publicat: 10 nov. 2021, 09:27 Autor: Maria Apostol Vedete

De când apare tot mai rar pe TV, Andreea Raicu a învățat să-și accepte naturalețea și să apară în public fără pic de make-up. Asta chiar dacă semnele îmbătrânirii sunt vizibile.

Naturalețea și acceptarea par a fi două dintre aspectele pe care mizează Andreea Raicu, în ultima perioadă. Ajunsă la 44 de ani, fosta prezentatoare TV nu a „scăpat” de pungile de sub ochi. Dar nici de ridurile din jurul ochilor, numite în popor „laba-gâștei”. Și nici tenul nu pare să fie chiar în cea mai bună formă.

Zilele trecute, ea a fost surprinsă fără pic de machiaj și astfel toate semnele îmbătrânirii au devenit mult mai vizibile. Ieșise de la salon, unde, probabil, își făcuse vreun tratament cosmetic și poate tocmai din acest motiv nu era atât de „aranjată” pe cât o știm de obicei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Andreea Raicu a suferit de ”rana abandonului”

Chiar dacă are o viațăliniștită în prezent, însă drumul către pacea interioară nu a fost deloc unul ușor pentru ea. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre perioadele grele prin care a trecut, în copilărie, și modul în care au marcat-o. Ea recunoaște că a ”suferit de rana abandonului”.

”O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit”, a spus Andreea Raicu în interviul acordat lui Mihai Morar, pe Youtube, arată Antena Stars.

Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă”, a mai spus vedeta.

Publicat: 10 nov. 2021, 09:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă