Mitică Popescu și-a ”stins” pofta de creveți cu un pahar de bere! După ce au cumpărat delicii împreună, marele actor, împreună cu un prieten, s-au relaxat la o terasă

Publicat: 03 Dec. 2020, 20:57 Vedete

Mitică Popescu, un adevărat Lord. Domne’, burghezia este burghezie, iar bărbatul de altă dată este bărbat de altă dată…

Din această categorie face parte, cu siguranță, mare actor Mitică Popescu. Respectabilul artist a fost surprins de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, în timp ce se ocupa de realimentarea stocului de rezerve cu de-ale gurii. Aici intervine situația cu burghezia. Mitică Popescu și-a cumpărat… creveți. Hmm… gusturi fine, nu-i așa? După acest popas „casnic”, actorul s-a oprit la prima terasă care i-a ieșit în cale și a decis să o ardă ca pe vremuri. La soare, fără mască. Artist… ce mai…

Pe Mitică Popescu, ajuns iată la 84 ani împliniți ieri, îl găsim la fel ca acum 20 de ani, din punctul de vedere al imaginii. Același parpalac, același gri și același vibe introvertit din care, de multe ori, ne-am întrebat cum poate să iasă atât de multă artă. Interesant este, însă, prietenul care l-a însoțit pe marele actor. Un rocker oldschool, acest vechi rebel al anilor 2020.

Altfel… pentru cine se întreba ce mai face Mitică Popescu pe vreme de pandemie, la 84 de ani, îți spunem noi. Emisiune la TVR. Da, da, Mitică Popescu a revenit pe platourile de filmare a emisiunii „D’ale lu Mitică”. „Mitică Popescu (83 de ani), prezentatorul producţiei „D’ale lu Mitică”, a revenit pe platourile de filmare, unde acum se munceşte în condiţii speciale de igienă şi de protecţie sanitară. Şi reporterul Marian Marin a ieşit din izolare şi, la 66 de ani, va relua interviurile realizate pe uliţele din provincie. Au fost înregistrate câteva ediţii ale emisiunii, iar miercurea viitoare vor mai filma încă una. Îndrăgitul actor este şi acum un munte de energie şi este foarte încântat de reluarea filmărilor”, au transmis oficialii postului.

Care să fie motivația care l-a readus pe Mitică Popescu pe platourile de filmare? Lipsa resurselor financiare. După o carieră de peste 50 de ani în treatru, conform viva.ro, actorul are o pensie de 1.100 de lei.

Publicat: 03 Dec. 2020, 20:57 Vedete
Pe aceeași temă