La 83 de ani, actorul Mitică Popescu a fost nevoit să se întoarcă la muncă! În ce condiții speciale lucrează

Publicat: 28 May. 2020, 09:07 Vedete

În loc să se bucure de bătrânețe, unul dintre cei mai apreciați actori români a luat o decizie radicală. La 83 de ani, Mitică Popescu a fost nevoit să se întoarcă la muncă. 

Actorul Mitică Popescu reia seria de reportaje realizate pe uliţele ţării, alături de de amuzantul său coleg, reporterul Marian Marin. Acesta din urmă, a ieșit și el din izolare și, la 66 de ani, se întoarce în satele românești pentru a expune cazuri neaoșe pe alocuri ciudate, pe alocuri amuzante, care fac deliciul telespectatorilor.

Potrivit Click.ro, au fost înregistrate deja câteva ediţii ale emisiunii, iar săptămâna viitoare vor mai filma încă una. Îndrăgitul actor este şi acum un munte de energie şi este foarte încântat de reluarea filmărilor.

Mitică Popescu s-a bucurat că a revenit la muncă, chiar şi în aceste condiţii, pentru că a stat acasă şi a vorbit cu prietenii la telefon. La revenirea pe platourile de filmare a trebuit să respectăm reguli stricte, să folosească masca şi să îşi dea regulat cu dezinfectant pe mâini. La fel, şi colegul său, Marian Marin. Când a ieşit pe teren a stat la distanţă de oameni şi a purtat mască la interviuri‘”, au spus surse din Televiziunea Română pentru Click.

Actorul este pensionar, iar colaborarea de la TVR 2 îi rotunjeşte veniturile și, în plus, îl menține în atenția publiculuim, mai ales că în partea a doua din pelicula „Moromeţii’, regizată de Stere Gulea, Mitică Popescu nu a mai filmat.

Actorul este încântat de acest loc de muncă: „Cu Televiziunea Română am colaborat extraordinar. În 1995 am avut chiar un show care s-a bucurat de succes. Au mai urmat încă patru spectacole, în 1996, scrise de Ovidiu Dumitru – unde aveam invitaţi. Două ediţii le-am făcut cu Iurie Darie, ultimul fiind pentru Revelionul ’96-’97. Din 12 decembrie 1999 prezint „Dale lu Mitică, la TVR 2, alături de aceeaşi echipă. Cristi Vlad îmi scrie textele, iar Marian Marin este reporterul emisiunii. Pe adresa noastră vin foarte multe scrisori, ceea ce mă bucură că oamenii încă înţeleg hazul de necaz‘”, a povestit Mitică Popescu.

Publicat: 28 May. 2020, 09:07 Vedete
Pe aceeași temă