Mitică Popescu a ajuns la capătul puterilor! Cine este femeia misterioasă care are grijă de el și îl însoțește peste tot

Publicat: 11 Feb. 2020, 20:59 Vedete

Ce mai face și cum mai arată Mitică Popescu, unul dintre cei mai iubiți actori români? CIAO.RO l-a găsit într-una dintre seri la Teatrul Avangardia din Capitală unde…nu, nu juca pe scenă, ci se afla în sală, alături de spectatori!  

Îmbrăcat lejer, însă elegant, așa cum obișnuiește, cu pantaloni la dungă, cămașă și pulover, având nelipsitul zâmbet din colțul gurii, Mitică Popescu și-a făcut apariția la teatru, însoțit de o doamnă distinsă, blondă, îmbrăcată și ea corespunzător. Marele actor venise să vizioneze premiera comediei “Alex și Morris”, de Michael Elkin, rolurile fiind interpretate de Cristi Iacob, Alexandru Conovaru și Anca Sigartău.

La pauză, Mitică Popescu a fost recunoscut de câțiva spectatori, însă, din păcate, marele actor nu a dorit să stea cu nimeni la povești. Mai mult, la finalul piesei de teatru, organizatorii de la Avangardia l-au invitat, în aplauze, pe scenă. Iar el, zâmbind, le-a mulțumit tuturor, mai mult prin semne, fără să ia cuvântul. O parte din cei prezenți în sală s-au mirat însă că maestrul a fost atât de tăcut… altora li s-a părut mai degrabă abătut și deloc în apele lui.

Însoțit mereu de o doamnă distinsă

Totuși, surse din anturajul lui susțin că Mitică Popescu are o viață liniștită și se bucură de fiecare moment pe care-l trăiește. Maestrul, ce a interpretat în 50 de ani de carieră roluri memorabile, face zilnic mișcare, adoră să meargă pe jos, să se plimbe, ba chiar mai pleacă și în mini-vacanțe alături de prieteni.

Mitică Popescu are activitate și la 83 de ani. Pe lângă emisiunea de la TVR 2, “D’ale lui Mitică”, maestrul merge des la piese de teatru, ca spectator, la invitația colegilor de breaslă, sau la alte spectacole, se plimbă zilnic, spune că mișcarea este foarte importantă, merge pe jos, mai pleacă în vacanțe în țară sau în străinătate, alături de apropiați. În alte zile iese cu amicii la o bere, se bucură de viață, spun surse din anturajul marelui actor.

Și-a pierdut sufletul pereche în 1998

Mitică Popescu a rămas văduv în urmă cu mai bine de 20 de ani, când marea lui iubire, Leopoldina Bălănuță s-a stins din viață, mai exact în 1998, la vârsta de 63 de ani, din cauza unei ocluzii intestinale. Cei doi au fost căsătoriți timp de două decenii.

O lungă perioadă după moartea ei, Mitică Popescu nu a mai fost văzut în compania altor femei. Mai apoi însă, marele actor s-a apropiat de Constanța, o colegă pe care a cunoscut-o la serviciu, la TVR, iar de atunci se pare că între ei s-a legat o relație frumoasă, femeia însoțindu-l la mai toate spectacolele la care participă, la evenimente sau la ieșirile cu prietenii.

Comedia „Alex și Morris”, ce a avut premiera pe 8 februarie, iar următoarea reprezentație fiind pe 22 februarie, este despre doi bărbați – Cristi Iacob și Alexandru Conovaru – ajunși în amurgul vieții care se văd nevoiți să coabiteze într-o cameră dintr-un spital geriatric, sub atenta supraveghere a unei asistente mai neconvenționale – rol interpretat de Anca Sigartău.

Cei doi sunt extrem de diferiți, unul e morocănos, orgolios și are concepții stricte despore viață, iar celălalt este sensibil, ușor naiv și foarte comunicativ. Până la final însă, cei doi încep să aibă o relație foarte specială.

Publicat: 11 Feb. 2020, 20:59 Vedete
Pe aceeași temă