Misha, bombă sexy după despărțirea de Connect-R. Ce face artista ca să arate impecabil

Publicat: 23 Jun. 2020, 17:10 Vedete

Misha, fosta soție a lui Connect-R, este fără discuție o bombă sexy. Siluetă de invidiat, atitudine, tonus… pe toate le-a obținut artista după separarea în fapt de cântăreț.

Ce face Misha ca să arate așa…

Urmărindu-i contul de Instagram, observăm că blonda pune mare preț pe felul în care arată și ia tot soiul de măsuri ca să arate de nota 10.
De exemplu: “Încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Nu am un meniu fix. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!”, declara vedeta acum ceva timp.

Pe lângă alimentație, Misha apelează la o serie de tratamente care o ajută să-și întrețină corpul

„Tratamente corporale îmi fac atât la salon, cât și acasă, de obicei prefer tratamentele cât mai naturale și în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port și foarte multe peruci și atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuși cred că mă simt cu părul lung, deși am o perioadă de când îl am scurt și mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuță!”, explică în continuare fosta soție a lui Connect-R.

În plus, „piesa de rezistență”, spune ea, în cadrul acestui program care o ajută să se mențină în formă este o terapie neinvazivă care, însă, se urmează sub stricta supraveghere a medicului. „Am urmat un tratament de electrocriolipozilă care este, practic, terapia care-ți îngheață stratul adipos pe care apoi corpul îl elimină în mod natural. Această criolipoliză reduce semnificativ țesutul adipos, cu până la 30% încă de la prima ședință. Pauzele dintre ședințe trebuie să fie 30-40 de zile, dacă se lucrează aceeași zonă. După 15 zile de la prima ședință se văd rezultatele în cm!”, conchide artista.

Nici în filmele cu bulină nu vezi așa ceva! Topul vedetelor cuminți care au făcut show-uri erotice la mare! Pe ce loc se află Xonia, Adela Popescu și Andreea Bălan.

 

Publicat: 23 Jun. 2020, 17:10 Vedete
Pe aceeași temă