Misha, apel disperat pe internet! “Am înnebunit de când îl caut în fiecare zi și în fiecare seară”

Publicat: 08 Oct. 2020, 15:17 Vedete

Misha, fosta soție a artistului Connect-R, face un apel disperat pe rețelele de socializare, după ce motanul lor, Domnul Moshulescu, alintat Moshi, a dispărut.

Artista susține că ar fi putut fi luat de o altă persoană și își dorește foarte mult să îl înapoieze, oferind o sumă de bani în schimb. Motanul este parte a familiei, iar Maya este foarte tristă de când animăluțul nu mai este acasă.

“Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă… Vă rog din suflet, dacă l-ați găsit, dacă l-ați luat cu intenții bune sau cu intenții rele, nu știu, vă rog din suflet să îmi scrieți și să mi-l aduceți înapoi, pentru că vă promit că o să vă ofer o sumă mult mai mare decât cea pe care ați putea s-o primiți voi dacă îl veți vinde”, spune Misha, arată Cancan.

Misha, apel disperat: ”Eu îl visez în fiecare seară și mie, efectiv, nu-mi vine să cred”

“Am înnebunit de când îl caut în fiecare zi și în fiecare seară. Și voiam să vă rog, nu știu, măcar să vă gândiți la Maya, că e un copil care suferă. Și nu mai spun cât suferim noi (n.r.: ea și Connect-R). Eu îl visez în fiecare seară și mie, efectiv, nu-mi vine să cred, pentru că, înainte, când auzeam de persoane care își pierd animalele și bocesc, eram: «Pe bune?». Adică mi se părea absurd, dar acum văd în ce fel e și cu siguranță e parte din familie, e la fel ca un copil. Și eu sunt sigură că dacă e la cineva, și el suferă la fel de tare ca și noi. Vă rog din suflet încă o dată, dacă îl vedeți sau dacă știți ceva, dacă l-ați văzut la un vecin în casă sau habar nu am, nu știu, vă rog din tot sufletul să-mi scrieți”, a mai afirmat fosta soție a lui Connect-R.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Oct. 2020, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă