Mirela Vaida și-a arătat look-ul nou, dar fanii s-au luat de Vulpița și Viorel! ”Spune-le producătorilor să…”

Publicat: 25 Aug. 2020, 12:24 Vedete

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 și-a făcut o schimbare de look! Mirela Vaida și-a surprins plăcut urmăritorii de pe social media, dar și telespectatorii!

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, este mândră că și-a schimbat lookul. A postat o imagine și pe rețelele de socializare unde, totuși, comentariile au fost adresate către invitații care sunt de câteva luni bune în emisiune.

”Hai că iar m-am tuns!! Câte-un pic, pic, pic/ Până n-o mai rămânea nimic!! Ha!! 🙄😅💖”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Mirela Vaida a fost asaltată de foarte multe mesaje din partea urmăritorilor ei, în centrul atenției fiind, de fapt, nu coafura frumoasă pe care și-a făcut-o, ci invitații care sunt de câteva luni în emisiunea prezentată de ea, și anume Veronica și Viorel Stegaru.

”Esti frumoasa, deșteaptă, dar te rog spune la producători să nu îți mai dea sarcina asta grea să prezinți niste puturoși, din cauza lor primiți atîtea jigniri pe care nu le merițati”, ”Vă stă foarte bine ca întotdeauna 🌷😙”, ”Dar ți-ai injectat și buzele? Vezi că o să începi să vorbești ca Brigitte a lui Pastramă”, ”O să fii și mai frumoasă alături de celelalte două frumuseți nemaivazute ale antenei”, ”Zici că semeni cu Vulpița”, sunt o parte din mesajele primite de prezentatoarea TV.

”Acces Direct”, două săptămâni în izolare!

Prezentatoarea Tv Mirela Vaida, alături de colegii săi, au fost nevoiți să stea două săptămâni în izolare, după ce soții Stegaru au fost bolnavi de noul coronavirus.

”Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legatura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioadă! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută! 🙏💖„, este mesajul scris de Mirela Vaida pe Facebook la finalul lunii iulie.

Publicat: 25 Aug. 2020, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă