Mirela Vaida, program nebun cu trei copii acasă! Cum se descurcă prezentatoarea TV: „Îmi petrec cea mai mare parte a timpului…”

Publicat: 04 feb. 2023, 10:15 Autor: Camelia General

Mirela Vaida strălucește! Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” este într-o formă fizică de invidiat, la cei 40 de ani ai săi.

Cum poate vedeta să se mențină în formă cu trei copii acasă, a dezvăluit chiar ea care sunt trucurile cu care își păstrează tonusul. Nu s-a lăsat de sport și are o viață activă.

Mirela Vaida, program nebun cu trei copii acasă!

“3 copii cu 3 programe diferite! Asta înseamnă că îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând, în mașină. Să îi duc și să îi iau de la grădiniță și de la școală, dar să nu va gândiți că au același program! Unul termină la ora 10.50, celălalt la 11.50! Eu aștept în mașină să treacă ora aia! Acum suntem la ora de pian a Carlei, pe care o așteptăm, evident, în mașină. Iar apoi  mergem cu Vladimir la antrenamentul de fotbal, unde îl așteptăm în… mașină!

După toate astea, plec, în sfârșit la muncă, unde drumul aglomerat, semafoarele, eventualele accidente de pe drum, te țin nemișcat in mașină!!  E bine, totuși, că nu stau afară, in frig! Că se putea și mai rău, totuși! Dimineață erau -9 grade! Ce bine e-n mașină!   #mirelavaida #kids #momof3 #fullactivities #happymom”, a fost mesajul postat de Vaida pe Facebook și Instagram.

Merge de două ori pe an la control

Mirela Vaida are trei copii superbi, doi băieți și o fetiță, pe Carla.

“A venit și ziua aceea când copilul îți spune că nu mai e copil. Că nu mai vrea să i se spună „pui” sau „Uaua”, „creată mică” sau „prințesa lui mami”. Vrea să i se spună „domnișoara Carla”, pentru că azi dimineață, la ora 8.02, a împlinit 7 ani!  De azi vrea să învețe să joace remy, șah și alte jocuri de „oameni mari”, chiar dacă ea, încă, adoarme cu plușurile și poneii în pat!

A așteptat ziua asta cu mari emoții și toată casa e într-o agitație generală! La mulți ani, fetița mea! Tu ești primul meu copil, tu m-ai învățat, prima, că nimic din ce-am trăit și-am realizat, până la voi, n-a contat cu adevărat! La mulți ani, „fetița mea!” Și-o să-ți spun așa toată viața pentru că, indiferent de câți ani vei împlini, tot „fetița mamii” rămâi!”, a ținut să precizeze, mândră de fata ei, prezentatoarea de la Acces Direct.

“Nu am făcut intervenții chirurgicale”

Dar cum face totuși Mirela Vaida să nu aibă urme de oboseală pe chip, fiind mamă de trei copii. Vedeta a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice și consideră că nu are nevoie încă de retușuri sau astfel de artificii de înfrumusețare.

“Da, merg la medicul estetician pentru că mi-o cere meseria și vârsta! Nu, nu am făcut intervenții chirurgicale, deși, peste vreo 20 ani, dacă va fi nevoie, nu voi ezita! Dar merg de două ori pe an la control pentru a-mi analiza tenul, ridurile, cearcănele, pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de hidratarea, elasticitatea și sănătatea pielii! Cred în frumusețea naturală, autentică și în fizionomia „lăsată de Dumnezeu”! Tocmai de aceea fac tot posibilul să le păstrez cât mai mult timp!”, a mai spus Vaida într-o postare de pe social media.

Ce program zilnic are Mirela Vaida

Chiar dacă are un program încărcat, Mirela Vaida își găsește mereu timp să meargă la sală, acolo unde face de la aerobic, la cycling și body-pump. Face asta după ce își duce copiii la școală și grădiniță, iar apoi se ocupă de activitățile fiecăruia, în parte, după care ajunge și la serviciu, în platoul emisiunii “Acces Direct”.

“Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de scoală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc! Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 pe săptămână! Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram! Voi cum vă începeți ziua?”, a mai dezvăluit Mirela Vaida.

Publicat: 04 feb. 2023, 10:15 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×