Ce trecut sfâșietor ascunde Mirela Vaida! S-a întâmplat după patru ani de căsnicie

Publicat: 30 aug. 2021, 16:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Ce trecut sfâșietor ascunde Mirela Vaida! Îndrăgita prezentatoare și-a dorit foarte mult să rămână însărcinată după ce s-a căsătorit. Acest lucru s-a întâmplat, însă, după ce a trecut prin calvarul unor sarcini pierde.

Mirela Vaida este una dintre vedetele TV, din România, cu cea mai mare priză la public. A câștigat inimile a milioane de români cu subiectele pe care le dezbate în emisiunea Acces Direct, unele dintre ele extrem de încărcate emoțional.

Ce trecut sfâșietor ascunde Mirela Vaida

Puțină lume știe, însă, că deși viața ei este acum aproape perfectă, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Mirela Vaida s-a chinuit extrem de mult să rămână însărcinată după patru ani de la căsătorie. Prezentatoarea a pierdut două sarcini din cauza stresului!

Păi dacă eu m-am măritat la 27 de ani, copiii au venit la 33 de ani. Destul de târziu. Vreau să zic aşa, până la 30 de ani am fost mai preocupată de job, de carieră. La 29 de ani am intrat în Antena 1, un proiect zilnic care îmi lua toată energia, care îmi lua tot timpul şi nu gândeam în vremea aia la copii. Şi când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut…sau chiar trei. După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini, am reuşit să rămân însărcinată cu Carla şi să o aduc pe lume.

După aceea am zis, Doamne, dacă pot să fac acum, să nu pierd timpul, să mai fac încă unul. Cine ştie ce se întâmplă. (…) A fost cel mai greu. Noi mâncăm prost, ne stresăm, organismul trebuie pregătit, nu doar fizic, ci şi emoţional. (…) Copilul când vine trebuie să fie primit într-un cuib, în linişte. Chiar e o pregătire spirituală din punctul asta de vedere. (…) După ce piezi două sarcini, foarte greu îţi revii. Din cauza calităţii vieţii care e din ce în ce mai slabă, femeile nu mai au aceeaşi putere de a naşte copii”, a declarat Mirela Vaida, conform viva.ro.

Cine este soțul Mirelei Vaida

Mirela Vaida este căsătorită de 11 ani cu Alexandru Burca. Vedeta TV a recunoscut că se înțelege de minune cu jumătatae ei, chiar dacă, de multe ori, părerile lor sunt diferite.

El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine, pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a declarat Mirela Vaida.

Publicat: 30 aug. 2021, 16:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă