Mircea Radu face astazi 50 de ani! „Timpul vindecă orice. Nu-i adevărat, timpul nu vindecă nimic pentru că amintirile nu pleacă din nimeni, niciodată. Se poate trăi ca mort”

Publicat: 19 Nov. 2018, 11:15 News 3

Astazi Mircea Radu implineste 50 de ani si a marcat evenimentul printr-un text plin de substanta pe care l-a publicat.

Mircea Radu face astazi 50 de ani! „Timpul vindecă orice. Nu-i adevărat”. Mircea Radu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania iar astazi este ziua lui, implinind 50 de ani.

Devenit celebru dupa emisiunea „Din Dragoste”, Mircea Radu este chiar si acum, la 10 ani distanta de la ultima emisiune oprit pe strada si intrebat despre productia care i-a adus faima.

S-a nascut in Bucuresti si a copilarit in Colentina si pe langa Gara de Nord si a facut Facultate de Inginerie a Instalatiilor, dar si-a gasit vocatia imediat dupa cand a devenit DJ la radio.

Ulterior a dat o proba la TVR unde a ajuns prezentator de stiri iar de aici deja lucrurile sunt istorie. In 2016 a debutat si ca scriitor cu volumul „Povesti cu gust”.

Acum, de ziua lui, Mircea Radu a publicat un text eveniment pe platforma republica.ro unde a vorbit despre cateva dintre marile evenimente traite in cei 50 de ani de viata.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Nov. 2018, 11:15 News 3
Pe aceeași temă