Mircea Badea, ieșire nervoasă fără precedent: ”Ești o matracucă proastă… ”

Publicat: 14 mai 2020, 11:19 Autor: Andreea Voicu News

Celebrul jurnalist Mircea Badea a avut o ieșire nervoasă atunci când a început să vorbească despre femeile care își doresc să meargă cât mai repede la salon, după această perioadă de izolare.

Fără teama că va fi judecat sau criticat, Mircea Badea susține că, după părerea sa, există două categorii de români în această perioadă, potrivit Dcnews.

Sunt două categorii de cetățeni, eu nu fac parte din niciuna, cam două sunt, că or mai fi și ca mine câțiva, dar două mari, mari, mari categorii de cetățeni: ăia care o ard: ”hai, mă, că nu se mai poate așa, hai să libertate, hai să facem, hai să dregem”, asta e o categorie, în care cetățenii care se manifestă astfel au motive diferite, unii motive reale: nu mai au bani, mor de foame, n-au nimic, au terminat bani, mâncare, tot, dar și ăia care ”eu nu mai rezist în casă, eu vreau să merg la iarbă verde”, e categoria asta de ierbivori, care nu mai pot decât la iarbă verde. Sunt ăia cărora nu li s-a întâmplat nasol din punct de vedere economic și problemele lor sunt:” eu vreau să mă duc la salon, să-mi fac manichiura și să mă vopsesc”. Dacă ești o matracucă care, până la vârsta asta, orice vârstă a avea, n-ai învățat dr*cului să te vopsești, să-ți faci singură manichiura decent, să te epilezi dr*cu, să dai blana jos de pe tine, ești o matracucă proastă. SIMPLU! Sunt și ierbivorii, care vor să se tăvălească prin iarbă verde pentru că nu mai suportă canapeaua. Sunt și cei cu reale probleme, care, de două luni, n-au mai produs una de 1 leu. Foarte corect aici, da, absolut.

Deci e categoria care vrea să iasă și mai e categoria cealaltă: ”bă, sunteți nebuni, morții, carcalacul, aoleu”. Astea sunt cele două mari categorii, eu nu fac parte din niciuna. Pentru mine, carantina nu e o problemă, când a venit peste mine mi-am dat seama că viața mea nu s-a schimbat major, pe ici, pe colo, neesențial, am serviciu, chiar dacă mi s-au diminuat veniturile, nu mor de foame, mă doare în cot de iarba verde, pot să stau un an fără iarbă verde, a, sigur, copilul, aici da, e o problemă, nu poți să-l ții un an între patru pereți, asta da! Dar pe persoană strict fizică, mă doare în cot de iarba verde. Pe proprietarul de terase, da, îl înțeleg. Am prieten care are restaurant, am prieten care are grădiniță privată, e terminat, e disperat. Dar pe ăia ”eu nu mai suport, trebuie să merg la terasă” – du-te dr*cu de prost și de alintat. Ăștia care sunt disperați ”nu se poate, dom`ne, ne omoară carcalacul”, dar stați puțin, nu e obligatoriu să ieșiți din casă, nu, rămâi în casă, tati, nu te obligă nimeni să ieși, stai încă cinci ani, dacă poți”, a spus Mircea Badea.

Publicat: 14 mai 2020, 11:19 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă