Mircea Badea a criticat-o pe Andreea Esca! ”Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism…”

Publicat: 19 Oct. 2020, 09:02 Vedete

Face ce face și tot la vedete ajunge! Mircea Badea a avut o reacție recentă la adresa Andreei Esca, știrista de la Pro Tv.

Cel care prezintă ”În gura presei” la Antena 3, Mircea Badea, a avut o reacție acidă la adresa știristei Andreea Esca, având legătură și cu noul patron al postului de televiziune.

Noul atac la adresa acesteia se leagă și de noul patron pe care postul de televiziune unde știrista activează îl are, și nume pe cehul Petr Kellner. Omul de afaceri a cumpărat postul de televiziune PRO TV, cu 2.1 miliarde de dolari, acord aprobat în unanimitate de Consiliul de Administrație al CME (Central Media Enterprises).

„Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism la Pro TV. Cum facem? A venit unu cu afaceri de minerit în Rusia! Ce-ai făcut, Bobiță? Ce-o să mai zică doamna Andreea Esca sau toți hashtagiștii de la Știrile Pro TV?”, a spus Mircea Badea , care apoi a dat play unei piese cântate de Corul Armatei Roșii, arată BZI.

Prezentatorul de la Antena 3 a criticat-o pe Andreea Esca și atunci când prezentatoarea de știri contactase atât ea, cât și soțul și unul dintre copii noul coronavirus: „E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul”, zicea Mircea Badea.

Andreea Esca s-a vindecat de noul coronavirus

Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor care au consacrat-o. Luni seara, atunci, a mărturisit public că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul ei, dar și unul dintre cei doi copii, în exclusivitate pentru Pro TV. Cu puțin timp înainte de începerea jurnalului de la ora 19.00, Andreea Esca a postat o fotografie pe Instagram. Andreea Esca a povestiti că primul confirmat cu COVID-19 în familia ei a fost soțul Alexandre Eram, apoi fiul Aris. În ceea ce o privește, a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea.

Publicat: 19 Oct. 2020, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă