Miracol! O fetiță a supraviețuit 91 de ore sub dărâmături. Cum a fost posibil așa ceva

Publicat: 03 Nov. 2020, 15:17 Arhiva
Miracol! O fetiță a supraviețuit 91 de ore sub dărâmături. Cum a fost posibil așa ceva

Miracol în infernul din Turcia! La patru zile de la puternicul cutremur de pământ care a lovit vestul Turciei, salvatorii încă se luptă cu dărâmăturile. Marți, o fetiță de patru ani a fost salvată, după ce a fost îngropată sub un bloc de locuințe. Din fericire, starea sa de sănătate este una bună, stabilă, în afara oricărui pericol.

Guvernatorului Izmirului, Yavuz Selim Kosger, a identificat-o drept Ayla Gezgin, conform agenţiei de presă Anadolu, dar fără să indice vârsta fetiţei. „Am auzit pe cineva ţipând„, a declarat un salvator, în aplauzele colegilor săi după scoaterea fetiţei de sub dărâmături, conform imaginilor difuzate de televiziuni.

„Am auzit pe cineva ţipând„, a declarat un salvator, în aplauzele colegilor săi după scoaterea fetiţei de sub dărâmături, conform imaginilor difuzate de televiziuni.

Am auzit o voce. Mi-am băgat capul într-o gaură„, a relatat el jurnaliştilor descriind circumstanţele salvării copilei. „Ea ne-a spus: ‘Sunt Ayla, sunt bine”, a adăugat el într-o declaraţie pentru postul de televiziune TRT, în care a evocat că fetiţa i-a spus că îi este foarte sete şi a cerut apă şi ayran, o băutură pe bază de iaurt.

Luni, o altă fetiță de trei ani a fost salvată de sub ruinele unei clădiri, la 65 de ore de la cutremurul care a lovit orașul Izmir. Un cutremur cu epicentrul în Marea Egee a lovit vineri simultan Turcia şi Grecia, provocând pagube majore în cele două ţări.

Sursa foto: captura Twitter

Publicat: 03 Nov. 2020, 15:17 Arhiva
Pe aceeași temă