Mioara Roman a ajuns la spital. De ce boală grea suferă mama Oanei

Publicat: 03 Dec. 2019, 15:56 Vedete
Mioara Roman a ajuns la spital. De ce boală grea suferă mama Oanei

Oana Roman și-a dus mama la spital zilele trecute. Vedeta are mare grijă de Mioara Roman.

Și cum, cea care i-a dat viață a ajuns la o vârstă înaintată, aceasta a ajuns să se plângă uneori de unele dureri, în diferite zone ale corpului. Se pare că vârsta își spune cuvântul, Mioara având aproape 80 de ani.

„Se simţea un pic obosită, îmi spunea că o doare un pic acolo, un pic acolo. Înaintează în vârstă… eu nu vreau să realizez lucrul ăsta, dar mama împlineşte 80 de ani la anul, anii trec…”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

În urma analizelor, a reieșit că Mioara se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, marjoritatea fiind din cauza vârstei.

„Are o problemă la colecist, care probabil că va trebui scos la un moment dat. Ea are un diabet, nu este insulino dependentă. Ia pastile şi îl ţine cumva sub control, dar de la o anumită vârstă diabetul începe şi afectează diverse alte lucruri. Are şi mici probleme cu inima, adică câte puţin în mai multe locuri să spunem… I-au simplificat cumva tratamentul. Nu are nimic major, doar că, mă rog… sunt afecţiunile vârstei”, a mai spus Oana.

Publicat: 03 Dec. 2019, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă