Mioara Roman a ajuns de urgență pe mâinile medicilor! Oana a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate

Publicat: 26 Feb. 2021, 09:48 Vedete

Oana Roman trece prin clipe grele, după ce mama sa a ajuns din nou pe mâinile medicilor. În urmă cu câteva ore, Mioara Roman a fost operată de urgență din cauza problemelor de sănătate. Fiica acesteia a făcut declarații despre starea sa.

Oana Roman a făcut câteva dezvăluiri pe rețelele de socializare și i-a ținut pe fanii săi la curent cu starea de sănătate a mamei sale. Din primele informații se pare că, Mioara Roman a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală.

Oana Roman a explicat faptul că mama ei a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui punct de grăsime care s-a mărit și s-a infectat.

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo.

Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman, de urgență la spital în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am.  Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai declarat Oana Roman.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 26 Feb. 2021, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă