MiniVision Next 100, masina viitorului! Isi schimba culoarea si se conduce singura VIDEO

Publicat: 05 iun. 2017, 12:42 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

MiniVision Next 100, masina viitorului! BMW prezinta un nou concept care promite sa faca deplasarea pe 4 roti mai usoara. Conceptul promite sa combine tehnologia futurista cu grija fata de mediul inconjurator.

Pentru a sarbatori cei 100 de ani pe piata, BMW a realizat 3 concepte futuriste. Alaturi de Mini, compania crede ca a gasit masina ideala pentru orice sofer. MiniVision Next 100 este un vehicul care isi schimba culoarea in functie de preferintele clientului.

Prototipul a fost prezentat la Munich, pe o pista de testare. Masina are o tehnologie avansata care iti permite sa schimbi culoarea cand ai chef, informeaza Dailymail.co.uk. MiniVision Next 100 foloseste aspectul unui Mini normal, modificat pentru a reprezenta viitorul.

Masina a fost facuta cu un scop: imprumutul. In loc sa stea sa isi astepte proprietarul in parcare, vehiculul e in miscare. Daca doua persoane poseda aceeasi masina, una o poate folosi pentru munca, iar cealalta o poate chema la ea cand are nevoie sa faca alt drum.

Masina are un sistem sefl-mode de conducere si poate calatori singura la o alta adresa. Interiorul masinii este eco-friendly, adica e conceputa din plastic si aluminiu reciclat. Caroseria externa vine in culoarea de baza argintiu, dar o poti schimba in orice doresti tu.

MiniVision Next 100 are capacitatea de a recunoaste soferul si a trece automat la ultimele setari pe care acesta le-a facut.

Publicat: 05 iun. 2017, 12:42 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă