BMW a scos pe piata scuterul destept! Stie mereu unde vrei sa mergi si isi adapteaza scaunul pe marimea posteriorului

Publicat: 05 iun. 2017, 12:13 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

BMW a scos pe piata scooter-ul destept! BMW Motorrad Concept Link este un vehicul electric, care functioneaza pe baterie. Are un ecran tactil si poate fi conectat cu o jacketa smart. Aceasta are un dispozitiv pe maneca si poti schimba setarile direct de pe ea, informeaza Dailymail.co.uk.

BMW Motorrad Concept Link este un scuter destept care functioneaza cu baterie. Vechiculul este prevazut si cu un sistem de marsalier pentru a face parcarea mai usoara. Scuterul are un touchscreen destul de mare. Computerul pe care il are se poate conecta la calendarul tau ca sa stie tot timpul unde mergi.

Pe langa aceste caracteristici smart, scuterul mai are inca un plus. Scaunul este reglabil si se ‘muleaza’ pe posterior, indiferent de dimensiunea lui. BMW a refuzat sa ofere detalii legate de viteza pe care o va prinde, dar vehicului promite sa fie rapid.

BMW spera ca acest concept al lor sa fie startul unui nou tip de vehicule. Acestia sustin ca modelul imbina accelerarea rapida cu manevrarea usoara. Motorrad Concept Link are o inaltime mica si iti pemite sa te urci pe el chiar si din spate. Marsalierul iti permite sa parchezi cu usurinta in oras.

Sub scaunul care se regleaza pentru marimile posteriorului calatorului, exista un loc pentru bagaje. Acest spatiu se poate accesa rapid si usor printr-o usa glisanta. Scuterul mai are si un parbriz destept care iti arata directiile.

Daca il conectezi la calendarul tau unde ai adresele stocate, scuterul BMW stie unde sa te duca. Acesta poate alege rutele cele mai scurte sau cele mai pitoresti. Tot el poate selecta si o muzica placuta pentru calatoria ta. Sub manere se afla un ecran secundar unde poti vedea mai multe detalii.

Multe functii poti fi accesate si cu ajutorul butoanelor de pe manere. De asemenea, iti poti conecta scuterul BMW la o jacketa smart. De pe manecile ei poti controla cateva optiuni ale autovehiculului.

Publicat: 05 iun. 2017, 12:13 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă