Ministrul Educației, anunț de ultim moment. Sunt vizați toți elevii

Publicat: 08 Jun. 2020, 12:30 Arhiva
Ministrul Educației, anunț de ultim moment. Sunt vizați toți elevii

Monica Anisie a facut un nou anunt. Ministrul Educatie spune ca infrastructura scolara nu poate permite, in momentul actual, organizarea cursurilor cu respactarea distantierii fizice de 2 m intre elevi.

“Trebuie sa ne gandim cum anume am putea pune in practica o astfel de situatie, noi ar trebui sa privim si catre celelalte state, cum anume au reusit sa realizeze acest lucru”, a spus ministrul.

Ministrul Anisie a fost intrebata la Digi24 cum va arata anul scolar 2020 – 2021. Raspunsu a fost destul de evaziv spunand ca se vor cauta solutii si ca actuala infrastructura din sistemul de educatie nu poate respecta distantarea fizica de doi metri intre persoane, in cazul in care cursurile se reiau in scoli.

Cum se va desfasura noul an scolar

“Dupa ce vom incheia cu examenele nationale trebuie deja sa gandim scenariul pentru noul an scolar si de aceea, in functie de evolutia epidemiologica la nivelul tarii noastre, va trebui sa gandim masurile cele mai bune pentru elevi si pentru profesori si aici includem si aceasta distantare fizica…

Citeste mai mult pe fabricatinromania.info.

Publicat: 08 Jun. 2020, 12:30 Arhiva
Pe aceeași temă