Miki, fosta solistă e la K-pital, s-a căsătorit după 18 ani de relație! Avem primele declarații

Publicat: 11 Jun. 2021, 12:52 Vedete

Veste mare despre Miki, fosta solistă a trupei K-pital! Artista a surprins pe toată lumea când a postat poze cu ea de la cununia civilă.

Ea  și actualul ei soț, Răzvan Constantinescu, care îi este și manager, s-au căsătorit ieri civil. Cei doi au o relație frumoasă, de durată, și nimeni nu se aștepta să facă acum pasul cel mare, deși cumva prietenii și familia îi presau în acest sens.

“Mi-a luat 18 ani dar l-am convins să spună “DA”!, a scris Miki ex-Kapital pe Facebook. Asta în timp ce proaspătul ei soț în acte a postat cam același mesaj: “Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună “Da” până la urmă…”, a scris și managerul Răzvan Constantinescu, partenerul de viață al artistei și acualul soț cu acte în regulă.

De altfel, proaspătul soț al vedetei a declarat pentru Ciao.ro faptul că decizia a venit firesc și natural iar familia a fost anunțată cu câteva zile înainte.

“Am luat această decizie pentru că trebuia, pentru că e natural după 18 ani. Pentru noi nu reprezintă nimic special. Ea nu a vrut neapărat să se îmbrace într-o rochie de mireasă. Am fost noi și nașii la primărie, decât 4 persoane acolo. Nu a fost o mare petrecere, nu a știut nimeni, eu am fost înainte să depun actele, nu am vrut să anunțăm nimic, am făcut totul pe modestie, nu am vrut să facem tam-tam. Și familia noastră a aflat în săptămâna respectivă! Toți s-au bucurat, au făcut glume. “Sigur nu vă pripiți”? Am făcut-o pentru acte mai mult, ca să avem același nume, aceeași adresa. Eu mă feresc de cuvinte mari…Nu facem nuntă, amândoi am mai fost căsătoriți, sunt alte chetsii care contează la noi! O să petrece pe găști, cu prietenii, cu familia, o să facem câte ceva în parte pentru fiecare, la noi acasă. Noi oricum în fiecare weekend facem câte un grătar cu prietenii și ne vedem cu ei”, a declarat Răzvan, soțul lui Miki pentru Ciao.ro

Cei doi s-au mutat din 2015 într-o casă la curte pe care și-au dorit-o și au amenajat-o după bunul plac, fiind mari iubitori de animale. În luna septembrie, Miki și Răzvan vor pleca într-o vacanță în Grecia, pe un catamaran.

 

 

 

 

Publicat: 11 Jun. 2021, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă