Mihai Trăistariu a mărturisit cum și-a câștigat banii în pandemie! ”Şi uite aşa m-am procopsit cu…”

Publicat: 28 Aug. 2020, 14:24 Vedete

Atât pentru artistul Mihai Trăistariu, cât și pentru celelalte vedete, dar și pentru oamenii cu afaceri, întreprinderi sau firme a fost și este încă o perioadă destul de grea, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar iată cum a reușit artistul să își asigure traiul în aceste luni de foc prin care omenirea a trecut.

Solistul în vârstă de 40 de ani a început să dea spre închiriere apartamente și garsoniere din zona Mamaia Nord, anul acesta fiind primul când le-a dat spre închiriere, prețurile fiind între 200 și 350 de lei pe noapte.

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a spus Mihai Trăistariu pentru Click!.

”N-am avut probleme, unii sunt plăcut surprinşi că se întâlnesc cu mine, unii nu-şi dau seama că eu fac rezervările pe un anunţ sponsorizat de Facebook şi nu-şi dau seama că vorbesc cu Trăistariu la telefon. Unii poate au un sentiment că mă cunosc, însă nu-şi dau seama decât când ne vedem faţă în faţă şi sunt şocaţi. Unii îşi dau seama din mers, alţii din recomandări, şi atunci unii ştiu”, a mai mărturisit artistul.

Mihai Trăistariu a făcut împrumut la bancă de 20.000 de euro

Cântărețul este bucuros de modul în care a reușit să amenajeze spațiile, mai ales apartamentul cu două camere în care ar fi trebuit să se mute.

”Am investit destul de mult, două luni mi-a luat să le bibilesc să arate ca lumea. Am făcut un împrumut la bancă de 20.000 de euro. Dar merită, până la urmă banii se scot în timp şi o să însemne ceva. Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat să trăiesc din apartamente, dar nu intenţionez asta în nici un caz. Văd că funcţionează, cel puţin vara asta chiar am dat lovitura. Apartamentul era pentru mine, nu trebuia să fie pentru închiriat, l-am mobilat mai de lux, avea amenajări speciale şi pentru pisici, pentru că eu unde stau în oraş am pisici. Voiam să mă mut cu pisicile acolo, dar până la urmă l-am dat pentru închiriere pentru că era cererea mare. Foarte mulţi căutau cu două camere. N-am apucat să mă mai mut, dar aţi văzut şi voi că este special, decorat cu grijă”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Publicat: 28 Aug. 2020, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă