Mihai Ghiță: „Mi-a fost greu în această perioadă!”. Ce a pățit vedeta Kanal D în carantină

Publicat: 21 mai 2020, 09:30 Autor: ileana.ghinea Vedete
Mihai Ghiță: „Mi-a fost greu în această perioadă!”. Ce a pățit vedeta Kanal D în carantină

Mihai Ghiță, realizatorul emisiunii „Asta-i România”, povestește în exclusivitate pentru CIAO.RO cum i-a fost viața în această epidemie de coronavirus.

Realizatorul TV vorbește despre marile lecții pe care le-a primit. În același timp, explică și care i-au fost cele mai dificile lucruri de depșit.

„Lecția pe care o învățăm cu toții, în această perioadă, ține de umanitate. Ne-am redescoperit pe noi înșine și parcă îi prețuim mai mult pe oamenii dragi pe care n-am putut să îi vedem în tot acest timp. Am descoperit cât de mult înseamnă o îmbrățișare, cu toții ne dorim să ne putem îmbrățișa părinții, bunicii, frații, prietenii… Viața noastră s-a schimbat complet. Am înțeles că nu ne dorim să trăim în online, virtual. Nu știm când vom reuși să fim iar împreună, să ne îmbrățișăm și să ne bucurăm de lucruri care păreau atât de la îndemână înainte de pandemie… Ne dorim să ieșim la masă cu oamenii dragi, să povestim, să râdem.”

Mihai Ghiță ne-a povestit și despre marile încercări ale acestei perioade, despre ce i-a lipsit, dar și despre ce a învățat.

„Mi-a fost greu în această perioadă pentru că îmi doresc să îmi văd părinții, bunica, dar cu toții trebuie să realizăm că dacă îi iubim trebuie să facem sacrificiul de a sta departe ca să îi protejăm. Profesional, viața mea s-a desfășurat în aceeași parametri, dar am învățat ce înseamnă să faci televiziune ajutându-te și mai mult de tehnologie, astfel încât, deși departe unul de celălalt, să fim foarte apropiați”.

Mai mult decât atât, vedeta Kanal D povestește că: „În această perioadă am fost împresionat de faptul că românii au fost responsabili, au respectat în majoritate regulile și indicațiile autorităților. Ne-a păsat foarte mult de ceea ce se întâmpla în jurul nostru. Acum am învățat să îmi împart timpul mai bine și să nu mai pierd energie. Surplusul îl voi folosi să fac mult mai multe lucruri care îmi fac plăcere. Libertatea asta pe care nu am avut-o mă face să îmi doresc să investesc timpul în orice mi-ar aduce o bucurie; m-aș duce la cursuri de pictură, la filme, la tenis, pe un stadion, la un meci de fotbal!”, conchide Mihai Ghiță.

Christian Sabbagh, jurnal de izolare. Cum a trecut vedeta Kanal D peste perioada de restricții din cauza epidemiei de coronavirus

Publicat: 21 mai 2020, 09:30 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă