Christian Sabbagh, jurnal de izolare. Cum a trecut vedeta Kanal D peste perioada de restricții din cauza epidemiei de coronavirus

Publicat: 19 mai 2020, 08:32 Autor: ileana.ghinea Vedete
Christian Sabbagh, jurnal de izolare. Cum a trecut vedeta Kanal D peste perioada de restricții din cauza epidemiei de coronavirus

Christian Sabbagh, una dintre cele mai puternice vedete din România, a povestit în exclusivitate pentru ciao.ro care au fost lecțiile pe care le-a învățat din această perioadă de izolare și cum arată viața lui astăzi.

„Cred că am învățat cu toții să prețuim în primul rând libertatea. În această perioadă tulbure, tristă, realizăm ce înseamnă libertatea, având în vedere că întreaga lume e izolată la domiciliu. Nu mai contează ce proprietăți ai, ce statut, suntem toți distantați social, nu mai putem comunica față în față.

Christian Sabbagh, atacat! Vedeta a marturisit prin ce trece

Nu putem merge unde dorim, nu mai putem îmbrățișa oameni la care ținem. Lumea s-a schimbat într-o fracțiune de secundă și nimeni nu s-a așteptat la asa ceva.

Am învățat să prețuim libertatea, comunicarea, oamenii, apropierea, și am realizat că tot ce ți se părea firesc înainte poate să dispară peste noapte. Omul în fața naturii este trestie în vânt, suntem vulnerabili”, declară Sabbagh.

Jurnalistul Kanal D se bucură că viața nu i s-a schimbat radical și, în același timp, conștientizează că erau multe plusuri ale vieții pe care le uitase din cauza nebunie în care intrase pe pilot automat.

„Viața mea nu s-a schimbat radical. Sunt jurnalist, îmi fac profesia zi de zi, merg la muncă în weekend să prezint principalul jurnal de știri și aceasta e o misiune nobilă. Am regăsit ceva ce pierdusem în tumultul cotidian.

Am conștientizat cât de important este să petrem cât mai mult cu familia, să ne bucurăm de năzbâtiile copiilor noștri, să îți privești copilul când doarme, să vezi cum se dezvoltă, cum se joacă. Într-o lume a vitezei, nu mai aveam timp să ne bucurăm de lucrurile cu adevărat importante”, conchide Christian Sabbagh.

Publicat: 19 mai 2020, 08:32 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă