Mihai Gâdea a dispărut de pe sticlă. Ce s-a întâmplat cu realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”

Publicat: 28 aug. 2020, 09:53 Autor: Elena Vedete
Mihai Gâdea a dispărut de pe sticlă. Ce s-a întâmplat cu realizatorul emisiunii Sinteza Zilei

Mihai Gâdea nu a mai apărut pe micile ecrane de câteva săptămâni. Cei care îl urmăresc seară se seară la Sinteza Zilei și-au imaginat că realizatorul TV este în concediu, dar întrebările au început să apară.

Consultantul politic George Rîpă a scris pe pagina sa de Facebook că „Mihai Gâdea își a lua concediu cel mai mult două săptămâni.”

„Știu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gîdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună. O sursă din A3 îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult și că cel mai mult îșia lua concediu 2 săptămâni.

Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale și deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Și conturile. Aceeași sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se știe nimic și că oamenii sunt îngrijorați. Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gîdea. Până acum, treaba stătea așa: Ursu decidea tot de dimineață până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gîdea. Doar că ceva s-a întâmplat și Mihăiță a ieșit din peisaj”, a scris George Rîpă pe pagina sa de socializare.

Știu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gîdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă…

Publicată de George Ripa pe Miercuri, 26 august 2020

 

Mihai Gâdea, inactiv și în mediul online

Nici în mediul online, Mihai Gâdea nu mai este la fel de activ. Cea mai recentă postare a sa pe pagina sa de Facebook datează din 16 august, când a postat o fotografie cu fiica sa care a împlinit 18 ani.

 

Publicat: 28 aug. 2020, 09:53 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă