Singurele poze pe care le veți vedea vreodată de la nunta lui Mihai Gâdea!

Publicat: 08 nov. 2019, 11:50 Autor: Maria Apostol News 2

Pe Mihai Gâdea îl cunoaște o țară întreagă, însă viața lui personală a fost ținută mereu la discreție, și este de înțeles. Cu toate astea, CIAO.RO a reușit să obțină în MEGAEXCLUSIVITATE poze-unicat în care apare vedeta Antena 3, în timp ce trăia cel mai fericit moment din viața lui.  

Unul dintre cei mai incisivi realizatori de televiziune, Mihai Gâdea se poate lăuda cu o familie frumoasă, toți cu pasiuni extrem de diverse.

De exemplu, dacă fiica lui, Karina, are o voce deosebită și își dorește să facă o carieră în muzică, soția lui, Agatha, este nu doar managerul unei grădinițe, ci și sociolog în cadrul ei. Soția lui Gâdea nu a uitat însă și de micile ei plăceri, ba chiar și le-a cultivat atât de mult, încât a ajuns să facă performanță din ele. Este pasionată de sport, și chiar a participat la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism.

Agatha, care este fiica unui pastor adventist, a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara în 2004. Ea este căsătorită de peste 15 ani cu Mihai Gâdea, însă nimeni nu a văzut niciodată poze de la marele eveniment.

Până acum! CIAO.RO a obținut în megaexclusivitate poze de la fericitul eveniment. Se poate citi pe chipul lor cât de multă iubire i-a putut uni, iar evenimentul nu a făcut altceva decât să le oficializeze sentimentele. Dovadă că Agatha și-a ales o rochie de mireasă simplă, cu voal lung.

Pe toată perioada ceremoniei, Mihai Gâdea nu a făcut altceva decât s-o admire pe frumoasa lui soție, cea care l-a ținut tot timpul strâns de braț.

Nu putem trece cu vederea faptul că și Mihai Gâdea arăta extrem de bine într-un costum negru foarte elegant, cu o cravată bordo, care se asorta perfect cu buchetul de trandafiri pe care l-a avut Agatha în mână.

 

 

 

Publicat: 08 nov. 2019, 11:50 Autor: Maria Apostol News 2
Pe aceeași temă