Mihai Albu, mesaj dureros de ziua fiicei lui: „Anul acesta m-a anunțat că…”

Publicat: 03 oct. 2022, 15:05 Autor: Camelia Vedete

Mihai Albu, mesaj dureros de ziua fiicei lui. Mihai Albu a postat un mesaj trist de ziua fiicei lui, Mikaela. Se pare că, fetița lui și a Iuliei Albu și-a petrecut ziua de naștere departe de el.

Mihai Albu a scris pe rețelele de socializare un mesaj despre ziua fiicei lui. I-a făcut o urare frumoasă, dar a specificat și faptul că Mikaela este departe de el anul acesta.

Mihai Albu, mesaj dureros de ziua fiicei lui

„Astăzi, Mikaela împlinește 13 ani. Anul trecut i-am organizat o frumoasă petrecere cu mulți invitați, anul acesta m-a anunțat că va avea o petrecere inedită de care era tare încântată. La mulți ani, minunea mea!”, a notat creatorul de pantofi.

Se pare că Mikaela a sărbătorit evenimentul alături de mama ei. Și Iulia Albu a postat la rândul ei un mesaj pe rețelele de socializare.

„13 ani sărbătoriți… în balon! De ce nu? Niciodată nu am crezut în cadouri scumpe și inutile. Copiii au nevoie de EXPERIENȚE unice. Prima dată când înveți un skill nou, prima noapte dormită în cort, în mijlocul naturii, prima dată când vezi marea. Experiențe trăite alături de familie, de prieteni. Nu uitați să vă iubiți copiii și mai ales să le spuneți asta… DES!”, a scris Iulia Albu pe Facebook, în dreptul unei fotografii recente cu Mikaela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

De ce au divorțat Mihai și Iulia Albu

Au trecut nouă ani de când Iulia Albu și Mihai Albu și-au spus adio. Criticul de modă a mărturisit, acum, care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la divorț.

Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”, a spus Iulia Albu.

Publicat: 03 oct. 2022, 15:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă