Mihaela Rădulescu, decizie de ultim moment! Motivul retragerii șoc din viața publică

Publicat: 16 sept. 2022, 14:30 Autor: Camelia Vedete

Mihaela Rădulescu, motivul retragerii șoc din viața publică. Mihaela Rădulescu a făcut un ultim anunț pe rețelele de socializare. Vedeta de televiziune vrea să se retragă din viața publică definitiv.

Mai mult, Mihaela Rădulescu a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că a decis să-și țină viața personală departe de lumea publică. Vedeta susține că se simte mult mai liberă și încrezătoare în ea de când nu a mai postat pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu, motivul retragerii șoc din viața publică

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul , mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândra de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețetele de socializare.

Mihaela Rădulescu are stiliști pe care-i plătește cu sume “grase”!

Mihaela Rădulescu și-a adus stiliști personali la filmările Masked Singer! Reporterii CIAO.RO au aflat că Diva de Monaco ar fi negociat și onorariul oamenilor care au grijă ca imaginea ei să fie una impecabilă!

CIAO.RO a scris recent despre onorariul cu multe zerouri pe care vedeta l-a încasat de la PRO TV pentru emisiunea la care a acceptat  participe, în calitate de detectiv – Masked Singer, dar și ce alte mofturi și-a mai negociat. Pentru că știe să facă audiență, șefii postului au acceptat pretențiile ei.

Cum a negociat Mihaela Rădulescu onorariul pentru stiliști?

Așadar, pe lângă un onorariu cu multe zerouri, Mihaela Rădulescu a avut și niște pretenții de superstar. A cerut avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție. De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști. Atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr. Toți au stat cu ea de dimineață până searatimp de o lună, cât au fost filmările. Citește continuarea aici.

Publicat: 16 sept. 2022, 14:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă