Mihaela Radulescu, in extaz cu un concurent de culoare, la ”Romanii au talent”! E incredibil ce i-a spus acestuia dupa ce si-a incheiat numarul pe scena. Oare iubitul ei ce parere are?

Publicat: 09 mart. 2018, 22:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Mihaela Radulescu, in extaz cu un concurent de culoare, la ''Romanii au talent''! Jurata de la Pro Tv a ramas impresionata de momentul unei trupe din Cluj-Napoca, dar in special de unul dintre membrii grupului.

Banto Dos Santos este cel care i-a ”sucit” mintile Mihaelei Radulescu. S-a nascut in Brazilia, insa visul si-l traieste in Romania. El a oferit un show de milioane pe scena de la ”Romanii au talent”, alaturi de grupul Vadicao, format din mai multi copii.

Este de inteles de ce Mihaela Radulescu nu si-a mai putut lua ochii de la el. Banto Dos Santos ar baga in boala orice domnisoara si doamna, la felul in care arata. La finalul reprezentantiei, Mihaela Radulescu i-a adresat acestuia cateva cuvinte ”dulci”, inainte de a-i da un mare ”DA”.

Nu s-a mai putut abtine: ‘‘Te rog sa nu pleci. Esti exact ce mi-a recomandat doctorul. Ciocolata fara zahar”, a exclamat bruneta, in timp ce il sorbea din priviri pe mulatru. Oare iubitul ei, Felix, ce parere o avea?

Dansul grupului a primit patru de ”DA”, astfel merg in etapa urmatoare a show-ului ”Romanii au talent”.

Publicat: 09 mart. 2018, 22:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×