Mihaela Borcea este in doliu. A murit o persoana draga din viata ei

Publicat: 18 feb. 2019, 16:25 Autor: Simona News 3

Momente cumplite pentru Mihaela Borcea! Azi a dezvaluit ca a pierdut pe cineva drag ei.

Din nefericire, una dintre angajatele unui hotel pe care Mihaela il conduce s-a stins din viata. Mihaela tine mult la toti angajatii sai iar aceasta veste a venit ca un traznet pentru ea.

Atat Mihaela, cat si ceilalti angajati, sunt daramati de durere, stiind ca Livia s-a stins din viata si n-o s-o mai vada niciodata. Era o prezenta iubita printre toti angajatii hotelului.

„Azi este o zi tristă, când vestea morții neașteptate a prietenei, colegei noastre Livia ne-a îndurerat sufletele!! A fost un om minunat, devotat, generos, corect și cinstit!! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat!!????

Mihaela Borcea este in doliu

Mihaela Borcea este in doliu

Echipa noastră anunţă cu adâncă durere în suflet că a pierdut un om minunat, cea care a fost colega, prietena, mama Livia. Te vom păstra veşnic vie în inimile noastre. Dumnezeu să o ierte!”, au fost cuvintele Mihaelei Borcea, potrivit Cancan.

Mihaela Borcea a fost prima sotie a lui Cristi Borcea, cei doi rezistand in 1988 si pana in 2011, alaturi de care are trei copii frumosi. Mihaela chiar a reusit ce restul sotiilor lui Cristi nu au putut, si anume sa se ocupe de firmele fostului actionar de la Dinamo.

Mihnaela Borcea este o femeie de afaceri de succes, de aceea Cristi Borcea a avut totala incredere in ea pentru a-i da pe mana firmele sale. Si a reusit sa gestioneze lucrurile cu brio.

Publicat: 18 feb. 2019, 16:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă