Mia Farrow, dezvăluiri cumplite despre moartea a trei dintre copiii ei. Actrița a fost mamă de 14 ori!

Publicat: 02 apr. 2021, 11:54 Autor: Elena Vedete
Mia Farrow, dezvăluiri cumplite despre moartea a trei dintre copiii ei. Actrița a fost mamă de 14 ori!
Mia Farrow a intervenit pe rețelele sociale pentru a risipi niște zvonuri urâte despre 3 dintre copiii ei, care au murit în condiții tragice. Actrița de 76 de ani și-a apărat familia după ce a fost criticată de oameni care nu cunosc povestea adevărată.
Actrița Mia Farrow, care a fost căsătorită cu Frank Sinatra în anii ’60 și cu André Previn în anii ’70, a avut 14 copii. Trei dintre ei, toți adoptați, au murit la vârstă adultă, în condiții dramatice.

Familia actriței a fost terfelită recent, fiindcă cei trei copii decedați nu au fost pomeniți în documentarul Allen vs. Farrow. Filmul, care tratează acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva fostului ei partener, cineastul Woody Allen, e la HBO.

Trei drame în viața actriței

Pentru a risipi minsterul din jurul morții copiilor ei, actrița le-a scris pe Twitter celor care au acuzat-o că le-a necinsit memoria.

Acestea sunt tragedii de nedescris. Orice speculație legată de moartea lor le dezonorează viețile, dar și viețile copiilor lor și ale celor dragi. Ca mamă a 14 copii, familia este totul pentru mine, a scris actrița pe Twitter.

Mia Farrow a elucidat „misterul” morții fiicei ei Tam, care a decedat la 17 ani în urma utilizării eronate a unui medicament, relatează protv.ro.

„Draga mea fiică Tam a murit la 17 ani din cauza unei supradoze accidentale cauzate de o prescripție medicală legată de migrenele agonizante pe care le-a suferit și de boala sa de inimă”, a scris actrița.

Lark, fiica de 35 de ani a actriței, a murit în urma unor complicații survenite pe fondul infectării cu HIV/SIDA, de la un fost partener.

„În ciuda bolii sale, a trăit o viață fructoasă și iubitoare alături de copiii și partenerul ei de durată. A cedat în fața bolii și a murit brusc, în spital, de Crăciun, în brațele partenerului ei”, a mai spus Mia Farrow.

A treia tragedie a familiei sale s-a petrecut în 2016, când Thaddeus, fiul de 29 de ani al actriței, s-a sinucis după ce a fost părăsit în dragoste.

„Curajosul meu fiu Thaddeus avea 29 de ani și trăia fericit alături de partenera lui. Toți anticipam o nuntă, dar când relația s-a sfârșit brusc, și-a luat propria viață”, a scris Mia Farrow pe Twitter.

Sursa foto: Mia Farrow Instagram

Publicat: 02 apr. 2021, 11:54 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă