Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole: „Nu este niciun accident”

Publicat: 03 Jun. 2020, 10:32 Vedete
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole: „Nu este niciun accident”

Dezvaluiri terifiante din cazul care îngrozește România! Se pare că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole, potrivit colegilor artistei.

Mai mult decât atât, toți spun că nu este vorba despre niciun accident și cred că femeia a fost agresată sau împinsă pe scări de soțul ei, de Codrin Nicoară, scrie bzi.ro.

Anchetatorii nu sunt însă la fel de convinși și încă adună probe. Totuși, întreaga poveste pare mai degrabă desprinsă dintr-un film polițist. Un film polițist pe placul lui Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Apropiații familiei au spus că Nicoară era pasionat de filmele polițiste, de acțiune și de cărțile din aceeași categorie.

O colegă de-ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a rupt tăcerea și a vorbit despre ce i s-ar fi întâmplat artistei de-a lungul timpului. Ea ar fi avut pe corp vânătăi, mai specific pe mâini și pe picioare.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele mezzosopranei

Maria Macsim Nicoară nu voia să renunțe ușor la locul unde și-a investit toate economiile

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a precizat că toate economiile ei s-au dus către casa în care locuia alături de Codrin Nicoară, în Aroneanu. Acolo a investit bani și sentimente. Nu s-a bucurat prea mult de ea pentru că relația dintre ea și soț s-a răcit considerabil. Familia ei a precizat că Nicoară i-ar fi dat termen să plece din casa din Aroneanu în această vară, relateză bzi.ro.

Publicat: 03 Jun. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă