Vești bune! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară începe să-și revină. A deschis ochii și respiră fără aparate

Publicat: 01 Jun. 2020, 14:43 Vedete

Au apărut vești noi în cazul mezzosopranei de la Opera Română Iași, Maria Macsim Nicoară. Starea sa de sănătate începe să se stabilizeze.

Potrivit Viva, chiar dacă medicii au fost rezervați pentru mult timp, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a început să respire fără ajutorul aparatelor. De asemenea, a deschis ochii și răspunde stimulilor. Chiar dacă se simte mai bine acum, starea sa rămâne în continuare gravă.

Odată cu îmbunătățirea stării de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, oamenii legii vor dori să știe ce s-a întâmplat în ziua în care a fost la un pas de moarte. Anchetatorii vor să afle dacă a căzut pe scări sau a fost împinsă, mai arată sursa citată.

Soțul femeii i-a povestit procurorului de caz că duminică, în ziua producerii accidentului, cei doi ar fi băut alcool. Apoi, femeia care dormea în camera de la etaj ar fi încercat să coboare scările în jurul orei 11 noaptea, iar atunci ar fi căzut pe trepte. În acest caz a fost deschis un dosar pentru tentativă de omor, în rem.

„Din cercetări reiese că a fost un accident casnic. Doamnei i s-a făcut rău pe scări și a căzut și s-a lovit. În cursul nopții, a chemat-o pe mama dumnealui care este medic și au chemat împreună salvarea. Au consumat amândoi bauturi alcoolice, dar nu împreună”, a declarat Andrei Horga, avocatul sotului sopranei.

Soţul mezzosopranei ar avea o amantă

Procurorii verifică acum o nouă ipoteză, potrivit căreia soțul sopranei, Codrin Nicoară, ar avea o amantă de mai mult timp, o femeie din localitatea Aroneanu, despre care soția înșelată știa. Acesta era unul dintre motivele pentru care femeia intenţiona să divorţeze de Constantin Nicoară.

Conform bzi.ro, amanta le-ar fi mărturisit anchetatorilor că are o relație cu Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Mai mult decât atât, femeia a mai povestit şi faptul că se vedeau pe ascuns în localitate şi că nu ar fi adus-o niciodată în casa în care bărbatul locuia cu mezzosoprana. Maria Macsim locuia împreună cu soţul său doar formal şi dormeau separat: ea la mansardă, iar el la parter.

Publicat: 01 Jun. 2020, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă