Mesaje și felicitări deosebite de Sfântul Ioan Botezătorul pentru familie și prieteni

Publicat: 06 ian. 2023, 13:40 Autor: Camelia News

Mesaje și felicitări deosebite de Sfântul Ioan Botezătorul pentru familie și prieteni. Calendar ortodox 7 ianuarie. Oamenii îl prăznuiesc pe Sfântul Ioan Botezătorul. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru familie și prieteni.

Calendar ortodox 7 ianuarie. Sfântul Ioan Botezătorul este prăznuit mâine de milioane de oameni

Calendar ortodox 7 ianuarie. În cursul zilei de mâine, milioane de creștini îl prăznuiesc pe Sfântul Ioan Botezătorul. Această sărbătoare vine exact după Bobotează. De Sfântul Ioan, există obiceiul numit „Udatul Ionilor”.

Calendar ortodox 7 ianuarie. Mesaje și felicitări de Sfântul Ioan Botezătorul pentru familie și prieteni

– Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!

– Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

– Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

– Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toata bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.

– Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

– E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casă Ioane şi o să beau în cinstea ta!

– Frunză verde de mărar, iaca-ţi vine ziua iar! Din inima toată eu îţi mai urez odată, să ai pace şi noroc şi vin bun în poloboc, să ai pere, mere, să ai poamă-n frigidere, sănătate, şi virtute… să trăieşti cât bradu-n munte. Tot în anul care vine să ai vilă cu piscină şi pe Udrea de vecină iar pe Inna şofer la maşină! MULŢI MULŢI ANI! Fie-ţi verde dolarul şi de whisky plin paharul, toate să îţi reuşească, să te doară drept în bască… şi încă o dată la mulţi ani şi Ion să ne trăiască!!!

Iată care sunt cele mai populare nume de fete. Pe ce loc sunt numele Ioana, Ionela?

– Chiar dacă ai nume de Sfânt știu că diseară o să ne dai de băut, o să ne cinstești și o să ne primești cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi.

Calendar ortodox 7 ianuarie. Mesaje frumoase pentru cei dragi de Sfântul Ioan

– Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Ioan.

– Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

– Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Publicat: 06 ian. 2023, 13:40 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă